free download 78 travel guides written by experts

Romantica si Costel au fost lideri de audienta

Românii i-au trimis peste 8 000 de mesaje lui Costel, câştigătorul finalei “Hijos de Babel”, în direct la Romantica

La Romantica, Costel Busuioc, a fost privit de peste 450.000 de mii de români din mediul urban. Miercuri, 12 martie, Romantica a devenit lider de audienţă când a difuzat în exclusivitate, în direct, finala celebrei competiţii spaniole “Hijos de Babel” unde a triumfat Costel Busuioc. Pavarotti din Carpaţi, vocea de aur a Banatului, Costel Busuioc, a fost  marele învingător al concursului. Iar emoţiile prin care a trecut el le-au avut şi sute mii de români care l-au urmărit în direct la Romantica şi i-au trmis mesaje ore în şir. Peste 8 000 de mesaje de încurajare, şi de felicitare au fost trimise doar pe sms.
Astfel, în intervalul 22.30 – 01.20, Romantica a fost lider de audienţă în rândul publicului urban, cu un rating de 2,6, o cotă de piaţă de 11.3 share şi un total de 800.000 de români care au ales să
urmăreasca finala “Hijos de Babel”.

În momentul în care Costel a cântat prima melodie  în concurs, între 24.05 şi 24.10, unul din cinci televizoare din oraşele ţării era deschis pe canalul de televiziune Romantica. Cu 465.000 de telespectatori
din mediul urban, Romantica reuşeşte un record de audienţă de 4 puncte de rating, având o cotă de piaţă dublă faţă de  Realitatea TV, următoarea televiziune din topul preferinţelor telespectatorilor.

Pe toată durata concursului, românii din ţară şi din străinătate i-au trimis mesaje lui Costel: “Felicitari vouă şi ruşine statului român, care s-a redovedit a fi o "mamă"  denaturată pentru români precum Costel Busuioc, Leonard Doroftei, Alina Cojocaru şi probabil mulţi alţii, apreciaţi abia după ce "mame" adoptive le-au acordat o şansă. Sunt convinsă că şi Dumnezeu a zâmbit mulţumit în urma prestaţiei sale de aseară. Felicitări Costel şi rămâi ceea ce eşti!”, “Prea bine Costel !”, “Bravooooo”, “Toţi românii au lacrimi de bucurie în ochi! Costel, eşti o mare stea!” sunt doar câteva mesaje din cele peste 8 000 pe care Costel le-a primit la Romantica. Si postul de televiziune Realitatea TV a pus la dispozitia telespectatorilor o adresa de mail dedicata lui Costel pe care s-au primit aproape 1000 de mesaje.

Tot miercuri, 12 martie, postul de televiune Romantica a organizat pentru telespectatori o vizionare publică la Bucureşti, dar şi în satul Ghilad, unde se află familia lui Costel. Aproape toţi sătenii din Ghilad au ţinut să fie alături de soţia şi copiii lui Costel care au fost copleşiţi de emoţii. Momentul în care Pavarotti din Carpaţi a fost declarat învingător a fost primit cu o explozie de bucurie focuri de artificii. În lupta pentru marea victorie, Costel Busuioc a interpretat o arie din “La Traviata” şi “Nessum Dorma” pentru care a primit celel ai multe voturi din partea publicului şi a rămas câştigătorul absolut al concursului Hijos de Babel.

Bucuresti, 13.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *