metalshow

Istoria street dance-ului in Romania se scrie la Cupa Liceelor

Peste 1500 de tineri sunt asteptati pe 15 martie, in club Maxx, la finala Cupei Liceelor la Street Dance- editia a doua.

Au ramas in concurs cele mai bune 25 de licee, cele mai explozive coregrafii, miscarile cu cea mai buna tehnica, cele mai bune sincronizari, echipele cu cele mai zgomotoase galerii…..

Batalia finala la Cupa Liceelor la Street Dance va face ca ringul din club Maxx, sa fie sambata, martorul celor mai spectaculoase show-uri de dans. Febra finalei i-a cuprins nu numai pe concurenti dar si pe sustinatorii acestora. Liceenii bucuresteni se pregatesc inca de pe acum. Cea mai asteptata competitie a anului se citeste pe buzele tuturor.

Sambata, nu vom avea doar un spectacol de dans, ci unul al costumelor, al picturilor pe fata, al galeriilor costumate in culorile liceului, al baloanelor, al bannerelor colorate si al distractiei.

Surprizele nu se opresc aici. Streetdance-ul amator se va impleti cu cel profesionist, trupe de renume ca Monkey Bussines sau Efekt vor evolua pe ringul din Maxx. Alex va incinge atmosfera cu un concert extraordinar si nimeni nu va putea sa stea pe margine. Ringul de dans va fi al tuturor.

Liceele care nu s-au calificat in finala isi vor lua portia de adrenalina, caci vor avea parte de un battle surpriza. Cel care va fi declarat cel mai bun, va intra automat in cursa pentru cupa.

Multa emotie amestecata cu distractie, muzica buna si show-uri spectaculoase, ne asteapta sambata, in club Maxx. Vom simti spiritul mereu tanar al street dance-ului si vom recunoaste in el cea mai buna si cea mai expresiva forma de comunicare.

Mai multe detalii despre desfasurarea competitiei gasiti pe www.street-dance.ro

Bucuresti, 13.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *