free download 78 travel guides written by experts

Romanii de peste 30 de ani au ales: Europa FM este radioul numarul 1

dintre statiile privatedin Romania

Un milion și jumătate de români sunt zilnic pe aceeași frecvență cu Europa FM, potrivit celui mai recent sondaj, dat publicității de Asociația pentru audiență radio și realizat în perioada 28 aprilie – 17 august 2014.

Europa FM este radioul preferat de românii care au peste 30 de ani. Toate programele postului de radio sunt lider de audiență în această categorie de vârstă.

La nivel urban, Jurnalul de prânz Europa FM și emisiunea „România în direct” realizată de Moise Guran înregistrează cel mai mare număr de ascultători în orașele țării. Europa FM este astfel lider de audiență, între radiourile private, în intervalul orar 13:00 – 14:00.

Emisiunea matinală „Deșteptarea” realizată de Vlad Petreanu și George Zafiu este ascultată zilnic de 545 de mii de români, programul matinal fiind lider de audiență în orașele țării, în rândul ascultătorilor cu vârste de peste 30 de ani.

O creștere semnificativă a înregistrat și emisiunea „Drum cu prioritate”, realizată de Radu Constantinescu, peste 315 mii de români fiind pe frecvențele Europa FM în fiecare seară, de la 17:00 la 20:00.

Bucuresti, 09.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *