free download 78 travel guides written by experts

Romanii au urmarit discursul regelui la Antena 3

Programul special oferit de Antena 3 cu prilejul aniversării Majestăţii Sale Regele Mihai a fost foarte apreciat de publicul telespectator, conform GFK România. Audienţele înregistrate în rândul publicului din mediul urban în vârstă de peste 18 ani indică Antena 3 ca principala sursă de informare în momentul cheie al zilei. Astfel, în intervalul orar 10:00 – 14:30, când a transmis discursul Regelui din Parlamentul României şi a comentat apoi pe marginea acestuia, Antena 3 a fost cel mai urmărit post de televiziune din ţară. Cu o medie de 18.4% cotă de piaţă, singurul canal de ştiri din România afiliat la CNN International a fost urmat în clasament de Pro TV şi Realitatea TV, care au acoperit de asemenea evenimentul.

Minutul de aur a fost atins la ora 10:45, când Antena 3 era urmarită de 482.000 de telespectatori şi înregistra o cotă de piaţă impresionantă pentru un canal de nişă, de 30.8%.

În acelaşi interval orar, 10-14:30, Antena 3 a fost lider de piaţă şi pe targetul naţional, cu o medie de 13% market share.

Seara, Antena 3 a difuzat în exclusivitate spectacolul de gală de la Sala Mare a Operei Naţionale şi s-a numărat printre televiziunile preferate ale românilor. Astfel, Antena 3 s-a clasat în cel mai disputat interval orar (19-24) pe locul 3 în topul posturilor TV, cu o medie de 10.4% cotă de piaţă.

Performanţele de audienţă înregistrate reconfirmă Antena 3 ca principala sursă de informare a românilor la evenimentele importante.

Antena 3 este singura televiziune de ştiri din România afiliată la CNN International.

Bucuresti, 26.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *