free download 78 travel guides written by experts

Romanii au ales talentul autentic

Milioane de telespectatori au fost cu ochii pe Românii au talent!

Cea de-a opta ediţie Românii au talent a combinat aseară emoţie, putere, luptă, acţiune şi mult umor. Talentul a fost prezent pe scenă în cele mai nebănuite forme, însoţit de momente surprinzatoare. Reacţiile celor patru juraţi Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis au fost incredibile, iar comentariile lor au făcut deliciul publicului.

Pe întreaga durată de difuzare, 20:31 – 23:16, 3.5 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:11, 4.7 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment din România.

Cea de-a patra ediţie a noului sezon Românii au talent a înregistrat 20.0 puncte de rating și 48.6% share în intervalul de difuzare 20:31– 23:16, pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de şase ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.3 puncte de rating și 8.1% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus detaşat cu 17.5 puncte de rating și 36.0% share, pe când următorul post clasat a înregistrat o audiență medie de 5.8 puncte de rating și 11.9% share.

La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată lider, cu o audiență medie de 18.9 puncte de rating și 38.3% share, locul secund înregistrând 5.7 puncte de rating și 11.6% share.

Emoţie, concentrare şi lupta pentru titlul de erou naţional

Noua ediție a celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent, a adus în casele tuturor telespectatorilor momente inedite, prezentate de concurenţi talentaţi care au transmis foarte multă emoţie, au sensibilizat sau au amuzat. Următorii 22 de pretendenţi la titlul de cel mai talentat român şi la câştigarea marelui premiu de 120.000 de euro sau a premiului de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, au fost prezenţi aseară pe scena talentelor şi au demonstrat că merită să meargă mai departe.

Seara a început cu o surpriză venită din partea unui concurent în vârstă de 68 de ani, Ioan Zgârdea. A cântat şi a uimit juraţii cu interpretarea sa, dar şi cu costumaţia şi atitudinea. Juraţii au dansat, au empatizat cu momentul său, iar Andi i-a transmis cu zâmbetul pe buze, fiind inspirat de apariţia sa: “După cu vedeţi, Moş Crăciun există!”. Concurentul a impresionat juraţii şi a obţinut 4 de DA cu care merge în etapa următoare a competiţiei.

Trupa Versus a urcat pe scenă şi a surprins publicul cu o interpretare de excepţie. Au cântat muzică de cameră de percuţie, care a sunat sublim, reuşind să-i impresioneze pe toţi cei prezenţi în sală. Încântată de momentul celor 12 concurenţi, Mihaela a spus: “Încerc să pun un pariu cu mine şi cu voi că puteţi face spectacol! DA!” Chiar dacă pentru Bebe numărul prezentat nu a fost destul de spectaculos, Andra, Mihaela şi Andi au acordat 3 de DA cu care trupa Versus continuă competiţia.

Vadim Potrimba a cântat mai multe melodii la fluier şi a inspirit-o pe Andra. Jurata a început să danseze în timpul momentului prezentat de Vadim şi l-a aplaudat îndelung, iar publicul s-a ridicat în picioare. În momentul verdictului, Andra a declarat: “Din tot sufletul meu îţi spun că mi-a plăcut. Un astfel de moment e bine venit la Românii au talent.” Şi ceilalţi trei juraţi au fost impresionaţi de talentul concurentului şi i-au acordat DA, astfel că Vadim continuă lupta pentru marele premiu, cu 4 de DA.

Trupa Freeze a venit la preselecţiile Românii au talent cu un număr spectaculos de teatru de improvizaţie. Pavel i-a ajutat în prezentarea momentului şi le-a spus lucruri care îi plac sau pe care le face. Pe baza declaraţiilor, concurenţii şi-au construit reprezentaţia şi au interpretat o melodie amuzantă. Au reuşit să ridice publicul în picioare şi să smulgă ropote de aplauze. Impresionat de moment, Bebe le-a spus hotărât: “În seara asta este DA!” Şi ceilalţi trei juraţi au fost în asentimentul lui Bebe, aşa că, trupa Freeze merge în etapa viitoare cu 4 de DA.

Doi membri ai Circului AS au venit pe scenă pentru a prezenta un moment de precizie cu topoare, cuţite şi bici. Au dat dovadă de foarte multă îndemânare, curaj şi muncă. Cei doi i-au uimit pe toţi cei prezenţi în sală, iar juraţii i-au lăudat. “Mi-a plăcut momentul. Am stat cu inima strânsă la unele momente.”, a spus Andra la finalul prestaţiei celor doi. Circul AS merge mai departe în competiţie cu 4 de DA.

La numai 11 ani, Ioana Andrada Precup a cântat perfect o melodie dificilă şi a impresionat cu tehnica sa vocală. Interpretarea a fost impecabilă, iar micuţa a demonstrat că este foarte talentată, reuşind să ridice publicul în picioare pentru a o aplauda. Încântată de prestaţia ei, Andra a spus: “M-ai emoţionat! Atât de frumos ai cântat… Şi ai un zâmbet minunat şi ce voce puternică!” Ioana a obţinut în final 4 de DA şi se pregăteşte pentru următoarea etapă.

Florin Ştefan cântă la mai multe instrumente şi a venit pregătit cu toate pentru a impresiona juriul. A dovedit că este foarte talentat şi că munceşte mult pentru visul său, astfel că a primit aprecierea şi laudele celor patru juraţi. A uimit cu abilităţile sale şi a convins că merită să meargă mai departe în competiţie cu 4 de DA. La finalul momentului prezentat de Florin, Mihaela a declarat: “Eşti un om cu mai mult decât un talent la muzică! Eşti un om cu un suflet talentat!”

Ansamblul Igranka a adus dansul ţigănesc pe scena de la Românii au talent. Cei 11 membri ai ansamblului s-au mişcat cu rapiditate şi s-au sincronizat perfect. Au reuşit să impresioneze juraţii cu talentul lor, iar Andi le-a spus: “A fost un moment foarte bun, din punctul meu de vedere. De la mine aveţi astăzi DA!” În final decizia a fost: 4 de DA şi Ansamblul Igranka merge în etapa viitoare.

Darius Judeţ a venit la Românii au talent pentru a face o surpriză şi a pune un zâmbet pe feţele tuturor. A reuşit acest lucru, iar numărul său de popping i-a uimit pe toţi şi l-a făcut pe Pavel să se întrebe dacă Darius “are oase”. În momentul verdictului, Bebe i-a transmis concurentului: “M-am visat făcând asta. A doua zi am încercat, iar prietenii mei au început să râdă. Eşti foarte bun!” Darius a primit 4 de DA din partea juraţilor, cu care merge în etapa următoare a competiţiei.

Trupa 2 în 1 a venit la preselecţii cu un număr inedit şi foarte amuzant. Cei doi membri ai grupului reuşesc să facă un singur om prin coordonare. Au impresionat cu prestaţia lor şi i-au binedispus pe toţi cei prezenţi în sală. Plăcut surprins de moment, Andi a declarat cu zâmbetul pe buze: “Pe voi doi nu vă cunosc, nu ştiu cine sunteţi, dar băiatul care a fost mai devreme, a fost o minune!” Cei doi băieţi au obţinut 4 de DA şi se pregătesc de următoarea etapă.

La doar 14 ani, Dascălu Dănuţ Cornel a uimit juraţii cu timbrul său vocal în momentul în care a cântat o melodie hip-hop, compoziţie proprie. Publicul s-a ridicat în picioare şi a aplaudat momentul, iar concurentul a obţinut 4 de DA, care-l duc în etapa viitoare Românii au talent. Impresionată de talentul băiatului, Mihaela i-a transmis: “Tinere, lumea hip-hop-ului e a ta! DA!”

Teodor Rădulescu este coregraf şi a pregătit pentru preselecţiile Românii au talent un număr special de dans. Pe scenă i s-au alăturat trei dansatoare, iar împreună au reuşit să creeze un moment plin de senzualitate şi pasiune, care a încins atmosfera în sală. Juraţii au fost impresionaţi de prestaţia celor patru, iar Andra a declarat: “Abia aştept să vă revăd! De la mine aveţi un DA!” Concurenţii au primit 4 de DA şi merg în etapa viitoare a competiţiei.

Marcian Petrescu a adus muzicuţa şi blues-ul la Românii au talent. A avut o interpretare de excepţie şi a creat un moment spectaculos, apreciat de toţi cei din sală. Juraţii l-au lăudat pentru prestaţia sa, iar publicul s-a ridicat în picioare pentru a-l aplauda. “E clar că avem de-a face cu un mare talent!”, a spus Andi vizibil încântat. Concurentul a primit 4 de DA şi continuă lupta pentru titlul de erou naţional.

Trupa Brothers crew a venit pe scenă împreună cu Piticu, coregraful lor, pentru a prezenta un număr incendiar de dans. Au umplut scena cu energie şi voie bună şi au demonstrat că iubesc ceea ce fac. Muncesc foarte mult pentru a atinge performanţa, iar eforturile le sunt răsplătite. Au impresionat juriul, au obţinut 4 de DA şi ne vom revedea cu ei în etapa următoare. În final, Andra le-a spus: “Abia aştept să vă văd în etapa următoare, cu 4 de DA!”

Ionuţ Feraru şi Claudiu Condurache au muzica şi ritmul în sânge, iar acest lucru s-a simţit în momentul în care cei doi au cântat la tarabană. Numărul prezentat de ei a stârnit reacţii diverse la masa juriului. Dacă pentru Mihaela prestaţia lor de aseară a fost de ajuns, Andra, Andi şi Bebe au hotărât să-i trimită mai departe în competiţie cu 3 de DA. “Pentru a merge în etapa următoare aveţi nevoie de 3 de DA! Vă mai dau eu unul, DA!”, a spus Andi.

Manal Al-Tibawi a venit pe scenă timidă, însă a uimit în momentul în care a început să cânte una dintre melodiile celebrei Jessie J. Are un timbru vocal deosebit şi o interpretare de excepţie. A impresionat, iar juraţii au decis că merită să continue lupta pentru titlul de cel mai talentat român, acordându-i 4 de DA. În finalul prestaţiei, Andra i-a transmis: “Ai făcut o alegere extraordinară! Felicitări!”

La numai 11 ani, Tudor Gabriel Boloca a cântat diverse genuri muzicale la mai multe instrumente. Bebe şi Mihaela au dansat pe melodiile cântate de Tudor, iar voia bună s-a instalat la masa juriului. Concurentul a impresionat prin interpretarea folclorului, iar Bebe i-a spus la final: “Bravo, ai 4 de DA şi mergi în etapa următoare!”

Celcinschi George şi Mădălina Bencheci cântă împreună de 2 săptămâni şi s-au pregătit în această formulă special pentru Românii au talent. Au prezentat un moment de beatbox şi vioară, care a adus ropote de aplauze şi aprecierea juraţilor. Mihaela, încântată de prestaţia lor, a declarat: “Minunaţi sunteţi! Şi originali!” Concurenţii au plecat acasă cu 4 de DA şi se pregătesc pentru etapa viitoare.

Şi dansul country a fost prezent aseară la Românii au talent, fiind adus de la Chişinău de grupul Studio artistic Aisedora. Cele 7 fete şi un băiat s-au sincronizat, au fost veseli, au zâmbit şi s-au distrat pe scenă. Au creat un moment savuros şi au impresionat publicul. În final, Andi le-a transmis: “Eu zic că, oricum ar fi, tu eşti un norocos! A fost un număr frumos, mie mi-a plăcut!” Chiar dacă Mihaela a decis să le acorde un NU, Andra, Andi şi Bebe le-au dat 3 de DA celor 8 concurenţi, care merg mai departe în competiţie.

Grigore Cotruţă a pregătit pentru preselecţiile Românii au talent un număr de slalom pe role. Prestaţia sa a fost una inedită, iar concurentul a demonstrat că munceşte foarte mult pentru talentul şi hobby-ul său. Încântată de moment, Andra a spus: “Mi-a plăcut mult! Te apreciez foarte mult!”. Grigore a obţinut în final 4 de DA şi merge în etapa următoare.

Evghenii Burlac şi Anastasia Budanova au sensibilizat juraţii şi publicul cu dansul contemporan prezentat pe scenă. Numărul lor a transmis foarte multă emoţie, iar Andra şi Mihaela s-au ridicat în picioare şi au aplaudat îndelung momentul care le-a impresionat. “Aţi făcut un dans contemporan ca o poezie, ca un zbor! A fost exact pe sufletul meu!”, le-a spus Mihaela concurenţilor. Evghenii şi Anastasia au obţinut 4 de DA şi merg mai departe în competiţie.

Ultimul moment care a impresionat aseară a fost cel prezentat de Daria Bubuiok şi Olga Tălmăzan. Cele două concurente au prezentat un număr plin de concentrare, forţă, dar şi de sensibilitate. Prestaţia lor a emoţionat, iar juraţii le-au aplaudat şi lăudat pe acestea. În momentul deciziei, Bebe le-a transmis: “Este foarte frumos ce aţi făcut! DA!”. Daria şi Olga au primit aprecierea tuturor şi 4 de DA cu care merg în etapa viitoare.

Cea de-a opta ediţie a celui de-al cincilea sezon Românii au talent a fost una incendiară, presărată cu momente impresionante, emoţie şi mult talent autentic.

Căutarea continuă şi noi concurenţi sunt gata să-şi demonstreze talentul vinerea viitoare, de la 20:30, numai la PRO TV!

Bucuresti, 25.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *