creative night talks

Românii achiziționează toamna aceasta cu 30% mai multe piese de mobilier online față de aceeași perioadă a anului trecut, conform Vivre

Vânzările online pentru categoria de mobilă au crescut cu 30% toamna aceasta față de valoarea înregistrată anul precedent, conform Vivre, principalul retailer online de mobilier și decorațiuni din România și Europa Centrală și de Est. Din totalul produselor care au ajuns în casele românilor anul acesta, 40% au fost articole de mobilier, 20% textile, 10% decorațiuni de interior, 8% corpuri de iluminat, 10% articole lifestyle, 12% accesorii pentru bucătărie și baie.

Pornind de la deschiderea consumatorilor de a comanda online, dublată de interesul în creștere pentru designul interior, Vivre lansează pe 22 octombrie campania “The Great Sale” cu reduceri de până la 70% la mii de produse.

Dacă acum câțiva ani consumatorii români erau reticenți la achiziționarea mobilierului online și cumpărau în special decorațiuni, în prezent cererea pentru piese mari de mobilier este în creștere. Numărul de comenzi online a crescut cu 30% față de aceeași perioadă a anului trecut, potrivit datelor retailer-ului online de home & deco. Dintre cele 9 piețe în care compania activează, România generează aproximativ 30% din totalul vânzărilor Vivre.

Mobilier Vivre

“În această toamnă, valoarea medie a coșul de cumpărături a ajuns la o valoare de 105 euro. Printre cele mai populare categorii se numără mobilierul, textilele și corpurile de iluminat. Pentru sezonul de vârf am negociat condiții speciale cu furnizori din țări precum Spania, Anglia, Portugalia, Germania, și am îmbunătățit pricing-ul la produsele care au performat cel mai bine”, a declarat Andrei Stănescu, Chief Commercial Officer Vivre.

Între 22 și 28 octombrie va fi disponibilă pe Vivre.ro campania “The Great Sale” cu reduceri de până la 70% la mii de produse, precum: canapele extensibile de la 1059 lei, scaune de bucătărie de la 109 lei, covoare de la 49 lei, lenjerii de pat din bumbac de la 109 lei, cosmetice de la 79 lei, dar și seturi de bijuterii de la 159 lei. Campania va fi disponibilă simultan în toate cele 9 țări în care Vivre este prezent: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *