creative night talks

IONOS debutează în România

O companie nouă pe piața românească de servicii de internet. Marca globală IONOS a intrat pe piață cu cea mai largă ofertă de instrumente și aplicații de business și a început deja lupta pentru poziția de lider în domeniu.

IONOS este o companie internațională care de ani de zile oferă cu succes servicii de internet, printre altele în Austria, Franța, Marea Britanie, Germania, Italia, Mexic și Statele Unite. Recent, România s-a alăturat grupului de țări în care IONOS își oferă soluțiile. Brandul aparține gigantului de internet – concernul United Internet.

– Am ales România drept loc pentru debutul nostru în străinătate în urma analizei potențialului de piață al firmelor mici și mijlocii în domeniul informatizării și utilizării tehnologiilor moderne de internet – a spus Marcin Kuśmierz, CEO al firmei home.pl, care este răspunzătoare cu extinderea internațională a companiei IONOS în regiunea Europei Centrale și de Est. – Am debutat cu cea mai largă ofertă de servicii adresată mai ales antreprenorilor din sectorul IMM-urilor.

Oferta companiei, disponibilă pe site-ul ionos.ro, include, printre altele: găzduire, domenii, poștă electronică, creare de site-uri web, soluții de comerț electronic și aplicații pentru afaceri. Datorită multitudinii de soluții disponibile clienții români au din ce alege. Mai ales că IONOS este unul dintre partenerii principali Google și Microsoft în această parte a Europei. Aceasta înseamnă că brandul poate oferi cele mai noi soluții dezvoltate de liderii mondiali, adunându-le într-un singur loc și oferind suport specializat în limba locală. Aceasta este o abordare necesară pe piața românească, care este o piață solicitantă cu un ritm dinamic de dezvoltare.

ionos.ro

– Suntem optimiști în ceea ce privește dezvoltarea economiei românești și în procesul de computerizare al businessului. Vânzarea serviciilor noastre a început practic peste noapte, ceea ce demonstrează că am creat o ofertă atractivă pentru firmele locale. În lunile următoare, vom introduce mai multe produse dedicate companiilor mici și mijlocii, tot de la furnizorii de soluții români – a adăugat Marcin Kuśmierz.

România este doar începutul. În planurile de dezvoltare ale companiei se află deja alte țări. Dacă piețele lor vor reacționa la noul jucător global așa cum a reacționat piața românească, succesul este doar o chestiune de timp.

Compania poloneză home.pl, care face parte din grupul United Internet, este responsabilă pentru introducerea mărcii IONOS pe piețele Europei Centrale și de Est.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *