Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

„Romania vorbeste” de un an la Realitatea FM

La aniversarea unui an de la debutul emisiunii „România vorbeşte” pe Realitatea FM, show-ul interactiv realizat de Robert Turcescu a luat startul şi pe Realitatea TV, înregistrând 262.000 de telespectatori la prima ediţie, difuzată luni, 9 noiembrie.

„De câte ori nu v-aţi enervat auzind enormităţile debitate de aşa-zişi specialişti la radio, la televiziune sau în declaraţii acordate presei scrise? De câte ori nu v-a venit să interveniţi în direct pentru că ştiaţi mult mai bine decât ei să vorbiţi despre anumite întâmplări sau probleme? De acum există Realitatea FM, un radio care vă dă posibilitatea să vă exprimaţi în direct, să luaţi atitudine sau să puneţi lucrurile la punct”, declara Robert Turcescu în noiembrie 2008, înaintea primei ediţii „România vorbeşte” de la Realitatea FM.

Postul de radio relansat în toamna anului trecut sub conducerea lui Robert Turcescu a reuşit să atingă peste 35.000 de ascultatori în fiecare zi, potrivit ultimului Studiu de Audienţă Radio, având conţinutul axat pe un flux continuu de informaţii şi analize. Staţia de ştiri a fost deseori locul în care s-au făcut importante anunţuri şi declaraţii politice, dar şi locul în care s-au auzit cele mai pertinente comentarii ale românilor.

Cel mai recent subiect care a stârnit interesul a fost ediţia de vineri, 6 noiembrie, a emisiunii „România vorbeşte”, când o ascultătoare a intervenit telefonic, având vocea foarte asemănătoare cu cea a Elenei Udrea. Deşi a fost întrebată de moderatorul Robert Turcescu, femeia a negat că ar fi, de fapt, ministrul interimar al Turismului şi al Mediului. Această ştire a fost citită de peste 17.000 de ori pe site-ul realitatea.net, iar înregistrarea discuţiei a fost ascultată de aproape 19.000 de ori în trei zile, pe canalul trilulilu.ro

„România vorbeşte” a debutat la începutul săptămânii şi pe Realitatea TV, fiind difuzată de luni până vineri, între 13:05 şi 13:30. Emisiunea pune la dispoziţia telespectatorilor şi a ascultătorilor o platformă multimedia pentru intervenţii live, care cuprinde linii telefonice şi SMS, e-mail, forum şi posibilitatea de a comenta în direct, din stradă, acolo unde se află zilnic echipele Realitatea TV. Prima ediţie a emisiunii a înregistrat o audienţă de 262.000 de telespectatori, adică 2.2 rating şi o cotă de piaţă de 11.5%, potrivit datelor furnizate de GfK România.

În luna octombrie, site-ul www.realitateafm.net a înregistrat peste 56.000 utilizatori unici, care au generat aproximativ 163.000 de afişări, conform rezultatelor înregistrate de SATI.

Bucuresti, 11.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *