Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Nu te mai teme sa iti lasi copiii in fata televizorului!

Serviciul premium de televiziune prin fibra optica, iNES IPTV, lanseaza optiuni mai performante si noi facilitati menite sa ofere utilizatorului un control avansat asupra vizionarii tv.

In premiera in Romania, clientii iNES IPTV vor putea beneficia de o optiune inovatoare – grila de programe personalizata. Fiecare membru al familiei isi poate crea un profil individualizat, alegandu-si canalele preferate, fara navigare inutila printre programele nedorite. Accesata pe baza unei parole, grila personalizata permite parintilor sa controleze si ceea ce vizioneaza copiii. Astfel, nu te vei mai teme sa ii lasi pe cei mici nesupravegheati in fata televizorului.

Optiunea Ghidul Interactiv de Programe (IPG), acum intr-un nou format, ofera si o scurta descriere a programelor. Noutatea, insa, consta in adaugarea unei imagini “picture-in-picture” la navigarea in IPG, facilitand astfel selectarea canalului dorit.

Timeshifting-ul (televiziunea in reluare) ofera acum un control mai mare asupra derularii in timp, aceasta putandu-se face in mod continuu. Mai performanta, aceasta optiune a fost integrata consistent cu IPG-ul, inclusiv cu “picture-in-picture”, permitand o trecere instantanee de la un program vizionat in Timeshifting la unul live.

Cu noile facilitati, iNES IPTV aduce utilizatorilor cele mai avansate tehnologii in materie de furnizare servicii tv, care completeaza pachetul de programe High Definition si grila cu cele peste 160 de canale.

Noutatile serviciului iNES IPTV pot fi testate in premiera in cadrul expozitiei HiFiarena 2009, in perioada 12-15 noiembrie, in incinta Radisson SAS Hotel Bucuresti. Vizitatorii expozitiei vor avea parte de o oferta speciala la standul iNES Group: 2 luni abonament gratuit pentru primul an de contract si un telefon Panasonic pentru telefonie fixa.

HiFiarena reuneste principalii producatori si distribuitori de solutii si sisteme hi-fi, audio si video, sisteme de comanda si control, mobilier specializat, muzica si film si presa de specialitate.

Bucuresti, 11.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *