metalshow

Romania, te iubesc! a fost lider de audienta prin reportajele

care au demonstrat ca poti Fii TU Romania

Duminică, echipa România, te iubesc! le-a arătat telespectatorilor că se poate și altfel, se poate să Fii TU România. Cele trei reportaje, care au demonstrat că schimbarea vine din propriile puteri, au fost urmărite de peste 1 milion de telespectatori la nivel național, pe întreaga durată de difuzare.

România, te iubesc!, a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, iar la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, PRO TV a obținut un rating mediu de 5.6 puncte și o cotă de piață de 17.2%, în timp ce postul clasat pe locul doi a obținut 3.2 puncte de rating și 9.8% share.

Românii au urmărit exemple de oameni care luptă pentru schimbare, pentru ideile lor, pentru a educa oamenii și a le demonstra că există alte variante decât cele impuse de sistem. Telespectatorii l-au urmărit pe primarul care nu a stat pe gânduri și a decis să investească în comunitatea din jurul lui, să ajute copiii și să se implice așa cum ar trebui să o facă toți primarii. El a demonstrat că resurse există oriunde, dacă sunt administrate corect și ai o altă viziune asupra lucrurilor. Tânărul arhitect român născut, crescut și educat în Franța, care a revenit în țară pentru a se implica în conservarea arhitecturii românești, face demersuri importante pentru a păstra intactă fumusețea arhitecturală. Profesoara care a decis să schimbe sistemul de educație și a demarat o școală liberă prin care împărtășește cu ajutorul harului ei cea mai puternică calitate pe care o pot avea copiii la început de viață, gândirea liberă, dar și pe Tudor Benga, un altfel de protestatar, care chiar dacă este un tânăr de succes, el a decis să ia atitudine.

Duminica aceasta, de la ora 18:00, telespectorii vor vedea un cuplu de bloggeri fotografi, care își educă copiii să ia atitudine în fața nedreptății, un procuror DNA de la care vom afla ce îl determină să lupte împotriva corupției, dar și cum 124 de copii trăiesc în condiții civilizate într-un cămin făcut de un călugăr împreună cu statul și ajutorul oamenilor din jur.

Toate reportajele marca România, te iubesc! pot fi văzute pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro sau pe voyo.ro.

Bucuresti, 14.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *