free download 78 travel guides written by experts

Romania, te iubesc! a demonstrat prin reportajul semnat de Alex Dima

ca se poate si altfel in Romania

Duminica aceasta Alex Dima a arătat cum o săptămână într-un altfel de mediu le poate transforma viața dură a copiilor cu probleme oncologice și le poate dărui copilăria pe care mulți dintre ei nu au apucat să o trăiască. Povestea MagiCamp, un loc care oferă speranță, zâmbete, o șansă la copilărie a fost prezentată într-un reportaj special la România, te iubesc! care a demonstrat cum prin bunăvoință și determinare se poate și altfel în România.

Reportajul lui Alex Dima a fost cel mai urmărit program în acea oră, fiind văzut de peste 1 milion de telespectatori.

România, te iubesc! a înregistrat 4.1 puncte de rating și 14.5% share în intervalul de difuzare 17:59 – 18:59, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Următorul post clasat a obținut 3.2 puncte de rating și 11.5% share pe această categorie.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 3.9 puncte de rating și 11.2% share. Post clasat pe locul doi a înregistrat o audiență medie de 3.5 puncte de rating și 9.9% share.

La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată pe primul loc cu o audiență medie de 3.1 puncte de rating și 10.2% share, în timp ce locul secund a obținut 2.9 puncte de rating și 9.4% share.

Tabăra MagiCamp vine ca un sprijin pentru copiii bolnavi de cancer a căror viață este departe de a fi normală. Copilăria lor se împarte între patul de spital și casă, însă este umbrită de depresie și stările cu care se confruntă zi de zi. Lipsa personalului din spitale care îi poate ajuta să treacă mai ușor peste momentele grele este o problemă cu care țara noastră se confruntă în fiecare zi.

Alex Dima, corespondent special Știrile PRO TV, spune: “După ce calci măcar pentru câteva minute în MagiCamp realizezi că tot ce facem în fiecare zi este lipsit de importanță, că toate nimicurile de care ne lovim nu au sens, că nu prea știm să ne bucurăm de viață, de fiecare clipă lăsată de la Dumnezeu. MagiCamp a fost o gură de aer pentru copiii bolnavi și o lecție uriașă pentru cei care am fost acolo.”

Reportajul poate fi revăzut pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

Tu când ai spus ultima dată România, te iubesc?

Bucuresti, 13.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *