Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Rogalski Grigoriu este agentia de comunicare a Heidi Chocolat

Începând cu 1 martie, Rogalski Grigoriu Public Relations este agenţia de comunicare a companiei Heidi Chocolat S.A, unul dintre cei mai importanţi producători de ciocolată premium din România. Serviciile oferite de Rogalski Grigoriu Public Relations cuprind atât consultanţă în comunicarea corporate cât şi comunicare de brand pentru gama de produse Heidi şi pentru magazinul-concept Chocoworld.

“Alegerea unui partener de comunicare cu reputaţie şi experienţă în comunicare corporate şi de brand a reprezentat un punct important în implementarea strategiei noastre de business. Pentru Heidi Chocolat, 2012 este un an important în dezvoltarea şi menţinerea influenţei şi interacţiunii cu partenerii de business şi consumatorii şi credem că Rogalski Grigoriu este agenţia care ne poate susţine planurile si viziunea. Ne-au cucerit de la început energia pozitivă a echipei Rogalski Grigoriu, ideile proaspete şi flexibilitatea, argumentele profesionale şi creativitatea cu care au dezvoltat ideile de comunicare, asa încât am decis să începem cât mai repede această colaborare” a declarat Ioana Suciu, Marketing Director Heidi Chocolat S.A.

“Pentru noi, Heidi Chocolat a fost dragoste la prima vedere, eram fanii ciocolatei Heidi de multă vreme. In plus, ne încânta naturaleţea şi apropierea brandului de consumatori şi posibilitatea de a descoperi alături de aceştia idei, şi chiar produse, dintre cele mai inedite.” a declarat Alina Damaschin, CEO Rogalski Grigoriu Public Relations.

Rogalski Grigoriu Public Relations va oferi pentru Heidi Chocolat S.A servicii de comunicare corporate, comunicare de brand cât şi gestionarea relaţiei cu toate publicurile în social media.

Despre Heidi Chocolat S.A

Heidi Chocolat este în prezent unul dintre brandurile preferate de ciocolată premium, produsele sale fiind exportate in 35 de pieţe străine, pe 6 continente. Creşterea sa pe aceste pieţe este rezultatul unei combinaţii de succes între lansarea noilor linii de produse de la Heidi, care disting brandul ca un inovator în termen de produse şi reţete, şi campania sa de comunicare, care include o nouă identitate vizuală. În prezent, compania are mai mult de 300 de angajaţi şi se extinde constant în noi teritorii din toata lumea.

Heidi Chocolat S.A face parte din grupul elvetian Laderach- chocolatier Suisse, un nume de referinţă, recunoscut la nivel internatţonal pe piaţa producătorilor de ciocolată şi de produse de cofetărie.

Bucuresti, 11.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *