Shadow

ROG a anunțat linia de produse Meta Buffs pentru gaming la un nou nivel

Noile plăci grafice, routere, monitoare și periferice vin cu îmbunătățiri ale hardware-ului de gaming pentru dominarea adversarilor

  • Linia ROG Meta Buffs le oferă jucătorilor cele mai eficiente modalități de joc și cele mai apreciate îmbunătățiri pentru experiențe de top
  • ROG anunță noile plăci grafice din seria ROG Strix GeForce RTX 30
  • Monitoarele ROG Swift și ROG Swift 360Hz oferă imagini uimitoare ultra-rapide, iar ROG Rapture GT-AXE 11000 susține conexiuni de rețea WiFi 6E de mare viteză
  • Tastatura ROG Strix Scope RX, mouse-ul fără fir ROG Keris, căști ROG Delta S, mousepad-ul ROG Scabbard II și ventilatorul ROG Strix XF120 ridică nivelul de gaming

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat o nouă linie de dispozitive de gaming în cadrul evenimentului online Meta Buffs. În conformitate cu tema acestuia, noile produse au fost construite pentru pasionați, fiind mai ușoare, mai rapide și mai puternice pentru a duce experiențele de joc la un nou nivel.

Gama include noile plăci grafice ROG Strix GeForce RTX 30, care au un design termic dezvoltat și performanțe de top cu arhitectura NVIDIA Ampere. Noile acceleratoare NVIDIA GeForce RTX Seria 30, a doua generație de RTX, prezintă noi nuclee RT, Tensor Cores și multiprocesoare de streaming, oferind imagini uimitoare, rate de refresh uimitor de rapide și accelerare AI pentru jocuri și aplicații creative. Având la bază arhitectura NVIDIA Ampere, care furnizează creșteri de performanță până la 1,9X per watt față de generația anterioară, seria RTX 30 oferă fără efort experiențe grafice la toate rezoluțiile, chiar și până la 8K. GeForce RTX 3090, 3080 și 3070 reprezintă cel mai mare salt din istoria NVIDIA.

ROG a anuntat linia de produse Meta Buffs pentru gaming

ROG a prezentat, de asemenea, monitoarele de gaming ROG Swift PG329Q, ROG Swift 360Hz PG259QN și ROG Swift 360Hz PG259QNR pentru efecte vizuale fluide și ultra-rapide; ventilatorul ROG Strix XF 120 pentru o răcire performantă și zgomot redus; ROG Rapture GT-AXE 11000, primul router WiFi 6E din lume; tastatura de gaming ROG Strix Scope RX, pe care debutează comutatoarele fiabile și durabile ROG RX Red Optical Mechanical; mouse-ul ROG Keris Wireless pentru un control compact și agil; căștile ROG Delta S pentru un sunet clar și ROG Scabbard II, un mouse pad extins pentru jocuri, cu acoperire nanometrică de protecție, care respinge apa, uleiul și praful.

“În prezent oamenii petrec mult mai mult timp acasă lucrând, învățând și jucându-se. Punând un accent mai mare pe ceea ce le place cel mai mult, mulți jucători au aspirat să se ridice la nivel superior adăugând periferice sau actualizând componentele calculatorului lor. Pentru toți cei care doresc să obțină un avantaj în jocuri, ROG este aici pentru a le îmbunătăți experiențele de joc cu meta-buff-uri,” a declarat Jackie Hsu, Vice-Președinte Senior ASUS și Co-Lider al Open Platform și AIoT.

ROG le oferă jucătorilor această gama de produse pentru un joc optim și îmbunătățiri puternice, dezvoltând experiențe de top și puterea de a învinge adversarii.

Plăcile grafice ROG Strix GeForce RTX30

Seriile de plăci grafice ROG Strix GeForce RTX30 aduc inovații în designul termic și pot acomoda arhitectura dinamică NVIDIA Ampere. O nouă carcasă cu accente metalice înconjoară cele trei ventilatoare axiale ce au fost reglate să îndeplinească scopuri precise. Ventilatorul central utilizează un inel și 13 pale pentru a oferi o presiune statică sporită care conduce aerul prin lamelele radiatorului și pe distribuitorul de căldură al acceleratorului grafic. Celelalte două ventilatoare exterioare au câte 11 pale fiecare și un inel pe jumătate din grosimea ventilatorului pentru a permite disiparea laterală și un flux mai bun de aer prin matricea de răcire. Turbulența dintre ventilatoare este redusă datorită inversării direcției de rotație a ventilatorului central. Un radiator mai generos, care ocupă cea mai mare parte a amprentei de 2,9 sloturi a plăcii video, a fost conceput pentru a valorifica fluxul de aer crescut.

Pentru a transfera căldura din nucleu în matricea radiatorului a fost utilizată tehnologia MaxContact, lustruind suprafața distribuitorului de căldură și îmbunătățind suprafața la nivel microscopic. Suprafața perfect plană permite un contact mai bun cu nucleul pentru un transfer termic îmbunătățit. Nu numai că răcirea a fost îmbunătățită, dar condensatoarele, bobinele și treptele de alimentare livrează fără efort sute de wați într-o milisecundă.

Plăcile grafice ROG Strix GeForce RTX 30 sunt dotate cu componente Super Alloy Power II care au fost lipite pe PCB folosind tehnologia Auto-Extreme – un proces de fabricație automatizat – pentru a se asigura că fiecare placă îndeplinește specificațiile riguroase ROG pentru calitate și fiabilitate. De asemenea, sunt incluși conectorii FanConnect II care permit reglarea ventilatoarelor PWM în funcție de temperaturile procesorului și ale plăcii grafice, oferind o admisie sau evacuare suplimentară pentru sarcini 3D și fluxuri de lucru solicitante.

Cei care își asamblează singuri calculatorul și caută o modalitate rapidă și simplă de a regla modul de funcționare al plăcii video pot folosi comutatorul dual BIOS pentru a alege între profilurile „performance” și „quiet”, fără software. O altă caracteristică ușor de utilizat este circuitul integrat de detectare a tensiunii, care monitorizează tensiunea sursei de alimentare. Circuitul este suficient de rapid pentru a sesiza orice fenomene tranzitorii care duc la scăderea tensiunii liniei de alimentare. Dacă se întâmplă acest lucru, un LED roșu va lumina pentru a indica problemele sursei de alimentare, ușurând partea de diagnosticare a surselor de blocaj în timpul jocurilor.

Partea frontală a acceleratorului video a fost, de asemenea, îmbunătățită. Un element RGB adresabil poate fi personalizat cu utilitarul software Armory Crate, iar carcasa metalică a plăcii grafice adaugă un strat de durabilitate. Întorcând placa, putem vedea ranforsarea metalică și o gură amplă de ventilație. Aerisirea permite evacuarea aerului cald către ventilatoarele sistemului, în loc să fie reciclat înapoi în sistemul de răcire al plăcii. Sub placa video, un bracket asigură o presiune de montare puternică între nucleu și distribuitor de căldură. Oțelul inoxidabil este utilizat pentru suportul I/O pentru a proteja portul și a oferi o montare mult mai sigură.

Toate îmbunătățirile de design regăsite pe plăcile grafice ROG Strix GeForce RTX 30 au ca rezultat un salt masiv înainte în domeniul designul termic. Împreună cu performanțele remarcabile ale arhitecturii NVIDIA Ampere, jucătorii au acum acces la experiențe noi, variind de la rate de refresh nebunești în jocurile competitive, până la un gameplay la înaltă rezoluție în jocuri AAA captivante.

Monitoarele de gaming ROG Swift 360Hz PG259QN și PG259QNR

ROG Swift 360Hz PG259QN și PG259QNR sunt cele mai rapide monitoare de gaming din `esports`, cu refresh de până la 360 Hz. Rata de reîmprospătare de 360 Hz a monitoarelor ROG Swift 360Hz PG259QN și PG259QNR generează cu până la 50% mai multe cadre pe secundă decât monitoarele de 240 Hz, oferindu-le jucătorilor un plus față de competiție.

Ecranul FullHD (1920 x 1080) de 24,5 inchi dispune de un panou cu tehnologie Fast IPS. Elementele cu cristale lichide din panou sunt pornite și oprite de patru ori mai rapid decât în cazul panourilor convenționale pentru un timp de răspuns super rapid, de 1 ms de la gri-la-gri (GTG). Ecranul este, de asemenea, compatibil cu HDR10 pentru culori și luminozitate peste nivelul monitoarelor obișnuite, oferindu-le jucătorilor o grafică ultra-realistă.

Un procesor NVIDIA G-SYNC integrat furnizează o gamă completă de rate de refresh variabile (VRR) și un `overdrive` variabil pentru efecte vizuale ultra-fluide în gaming, fără rupturi, sacadări, sau latențe de intrare.Reflex Latency Analyzer este un instrument revoluționar de măsurare a latenței sistemului, integrat în noile monitoare esports ROG Swift 360Hz PG259QNR NVIDIA G-SYNC.

Performanța calculatorului în jocurile competitive presupune un răspuns bun – cât de rapid se actualizează afișajul după clicuri sau mișcări ale mouse-ului. Reflex Latency Analyzer detectează clicurile provenite de la mouse și apoi măsoară timpul necesar pentru ca pixelii rezultați (de exemplu o flacără a armei) să se schimbe pe ecran. Acest tip de măsurare a fost practic imposibil de făcut până acum, necesitând investiții de peste 7.000 de dolari în camere și echipamente specializate de mare viteză. Reflex Latency Analyzer oferă o înțelegere mult mai completă și precisă a performanței mouse-ului, PC-ului și afișajului. Acum, cu Reflex Latency Analyzer, jucătorii pot începe un meci cu încredere, știind că sistemul lor funcționează exact așa cum ar trebui.

În plus față de Reflex Latency Analyzer, ROG Swift 360Hz PG259QNR este dotat și cu un kit ROG de montare pe birou, care economisește un spațiu amplu pe birou sau pe masă. ROG Desk Mount Kit poate fi montat în locul standului monitorului în doar trei pași simpli și are o clemă în forma literei C, care se deschide până la 80 mm lățime pentru compatibilitatea cu majoritatea birourilor.

Monitorul de gaming ROG Swift PG329Q

ROG Swift PG329Q este un monitor de gaming de 32 inchi, 2560 x 1440, 175 Hz, ce beneficiază de un panou cu tehnologie Fast IPS, fiind primul model de gaming din lume, compatibil cu NVIDIA G-SYNC, cu `overdrive` variabil. Elementele cu cristale lichide de pe afișaj se activează și se opresc de patru ori mai rapid decât la panourile IPS convenționale, pentru un timp de răspuns super rapid de 1 ms de la gri-la-gri (GTG). Tehnologia Quantum-dot cu pre-calibrarea culorilor din fabrică, certificare DisplayHDR 600, DCI-P3 98% și RGB 160% oferă un spațiu larg de culoare pentru o fidelitate uimitoare.

Tehnologia ASUS Extreme Low Blur Sync (ELMB Sync) elimină neclaritatea mișcării fără a sacrifica ratele de actualizare variabile, iar `overdrive`-ul variabil, personalizat, de pe ROG Swift PG329Q duce vizualizarea fluidă la nivelul următor, prin reglarea dinamică a răspunsului pixelilor pentru o gamă întreagă de rate de actualizare și imagini precise în toiul bătăliei.

Ventilatorul ROG Strix XF 120

ROG Strix XF 120 este un ventilator PWM (pulse-width modulation) versatil, de 120 mm, ce a fost testat și verificat pentru a optimiza profilul acustic pe o plajă largă de cerințe de performanță. Acesta oferă un flux de aer de 62,5 CFM și o presiune statică H2O de 3,07 mm. ROG Strix XF 120 poate fi utilizat pentru aplicații de presiune statică, inclusiv ca ventilator de procesor, radiator sau de carcasă. Pentru o forță de răcire suplimentară, butucul mai mic al rotorului lasă mai mult spațiu pentru fluxul de aer, iar palele aerodinamice și curbura cadrului ajută la direcționarea debitului de aer pentru a minimiza turbulența și a maximiza fluxul de aer.

ROG Strix XF 120 dispune de tehnologie de levitație magnetică ce reduce fricțiunea în funcționare, pentru un profil acustic silențios și 400.000 de ore longevitate, în timp ce lamele special canelate și un design anti-vibrații reduc mai departe zgomotul. Cu o gamă extinsă de turații, cuprinsă între 250 și 1800 RPM, ventilatorul poate fi reglat până la 250 RPM și chiar se oprește automat atunci când este setat la 0% PWM, pentru un profil de zgomot ultra-redus și o răcire super-eficientă.

Routerul de gaming ROG Rapture GT-AXE 11000

ASUS este un lider consacrat pe piața de rețelistică și a fost primul care a lansat un router WiFi 6. Acum, ASUS furnizează o lățime de bandă mai largă și canalele de 160 MHz ale standardului WiFi 6E cu ROG Rapture GT-AXE 11000, primul router WiFi 6E din lume.

Având conectivitate tri-band WiFi 6E 802.11ax, ROG Rapture GT-AXE 11000 suportă viteze de până la 11.000 Mbps și dispune de agregare WAN pentru viteze WAN de până la 2 gigabiți pe secundă. Cu ajutorul WiFi 6 4×4 și al portului LAN de 2,5 Gbps, atât rețelele cablate, cât și cele wireless pot atinge viteze mai mari de 1 Gbps, dând viață adevăratei performanțe multi-gigabit. GT-AXE 11000 are la bază un procesor la 1,8 GHz, 64-bit, quad-core cu 1GB de memorie RAM, astfel încât să poată procesa traficul intens al rețelelor WiFi 6E. Routerul folosește, de asemenea, cel mai recent amplificator de putere de 6 GHz pentru a îmbunătăți atât acoperirea semnalului, cât și calitatea. Tehnologia WiFi 6E profită de noul spectru radio disponibil în banda de 6 GHz, care are de trei ori mai multă lățime de bandă decât banda de 5 GHz. De asemenea, acesta adaugă 7 canale suplimentare de 160 MHz la standardul actual WiFi 6, reducând latența și va fi dedicat dispozitivelor WiFi 6E pentru menținerea vitezei ridicate, fără a fi afectate de dispozitivele tradiționale.

Tastatura ROG Strix Scope RX

ROG Strix Scope RX este prima tastatură mecanică RGB, pe care debutează comutatoarele mecanice ROG RX Red Optical, primele din lume cu design cu tijă tubulară pătrată, cu LED-uri RGB integrate pentru iluminare pe întregul tastei.

Designul unic al fiecărui comutator oferă o întârziere ce se apropie de zero pentru a asigura activarea instantanee, în momentul apăsării unei taste. Tija tubulară pătrată și mecanismul în X, de stabilizare, furnizează apăsări consistente fără oscilații, iar durata de viață de 100 de milioane de apăsări înseamnă durabilitate extremă.

ROG Strix Scope RX are o carcasă superioară din aliaj și rezistență IP56 la apă și praf, pentru a asigura durabilitate și longevitate. Aceasta vine pregătită pentru acțiunile jocurilor FPS (first-person shooter) având o tastă Ctrl mărită pentru „Crouch” și alte comenzi. Un port USB 2.0 poate fi utilizat ca trecere pentru încărcarea dispozitivelor mobile și stocarea externă. Tasta Stealth ascunde toate aplicațiile și oprește sunetul pentru confidențialitate instantanee, iar comutarea rapidă schimbă între funcții și intrările media. Tastatura dispune, de asemenea, de un LOGO iluminat și efecte luminoase ce pot fi personalizate. Utilitarul software Armoury Crate le permite utilizatorilor să-și personalizeze profilurile, tastele, comenzile macro și chiar să urmărească statisticile hardware în timpul jocului.

Mouseul ROG Keris Wireless

ROG Keris Wireless este un mouse incredibil de ușor și agil, cântărind numai 79 de grame, furnizând un confort sporit în timpul sesiunilor extinse de gaming.

Mouse-ul este produsul colaborării strânse dintre ROG și o echipă profesionistă din sportul electronic, pentru a crea un mouse de top pentru jucătorii profesioniști. După 6 luni și numeroase prototipuri, ROG Keris Wireless le oferă gamerilor forma perfectă a mouse-ului.

Dispunând de conectivitate tri-mod, ROG Keris Wireless le oferă jucătorilor opțiunea de a utiliza rețeaua wireless de 2,4 GHz, Bluetooth LE eficient energetic sau cablul USB, când bateria trebuie să fie reîncărcată. Senzorul de înaltă viteză a fost special reglat de ROG pentru a avea sensibilitatea de 16.000 dpi, 400 ips și 40 g accelerație pentru precizie și rapiditate premium.

ROG Keris Wireless are, de asemenea, designul exclusiv al comutatoarelor ROG Micro Switch ,de tip împinge și fixează, care oferă o durabilitate de 70 de milioane de clicuri și un contact electro-placat cu aur pentru longevitate. Având textura fermă a butoanelor L/R fabricate din PBT, ROG KerisWireless oferă o durabilitate excepțională. Piciorușele rotunjite, fabricate din 100% TPFE, oferă o alunecare lină peste orice mousepad. ROG Keris Wireless include, de asemenea, butoane laterale ce pot fi înlocuite, în diferite culori, pentru mai multe opțiuni de personalizare și un cablu ROG, extrem de moale pentru a reduce fricțiunea, pentru un joc fără obstacole.

Căștile ROG Delta S

Setul de căști ROG Delta S oferă un sunet impecabil, clar și detaliat pentru a le da jucătorilor profesioniști un avantaj competitiv. Căștile dispun de tehnologia QUAD DAC cu CODEC ESS 9281 de nivel hi-fi și sunt primele cu Master Quality Authenticated (MQA), o tehnologie premiată ce livrează fișiere audio la calitate de studiou, pentru a reda fiecare detaliu al înregistrării originale. Tehnologia încorporată MQA Renderer din ROG Delta S se poate conecta la un semnal principal MQA și poate finaliza „desfășurarea” finală a unui fișier MQA pentru o calitate audio incredibilă.

Microfonul ASUS AI, cu anulare a zgomotului, de pe ROG Delta S, oferă o comunicare vocală clară în joc, iar difuzoarele exclusive ASUS Essence, cu un design etanș al camerei și tehnologie de deviere a semnalului audio funcționează la unison pentru un sunet incredibil de captivant. ROG Delta S cântărește numai 300 de grame și are o pernuță ROG Hybrid sub forma literei D pentru un confort de neegalat în timpul sesiunilor extinse de gaming. Conectorul USB-C le permite utilizatorilor să se joace pe calculator și mai apoi să treacă la o consolă de jocuri sau dispozitiv mobil, fără să fie nevoie să schimbe căștile. Luminile RGB circulare, ce pot fi personalizate, pot fi utilizate cu alte dispozitive compatibile Aura Sync și efectele luminoase sincronizate cu sunetul și vocea utilizatorului.

Mousepad-ul ROG Scabbard II

ROG Scabbard II este un mouse pad extins, care oferă spațiu suficient pentru o tastatură, mouse și alte dispozitive de gaming, fiind ideal pentru luptele din arenă. Este fabricat dintr-o țesătură durabilă, cu o nano-acoperire de calitate militară care respinge apa, uleiul și praful, oferind jucătorilor o suprafață optimă de glisare a mouse-ului. Dispunând de margini înguste, țesute anti-deșirare și o bază de cauciuc antiderapant, ROG Scabbard II este aliatul cel mai bun al utilizatorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *