free download 78 travel guides written by experts

Robotul NOX a invățat românește și vă invită la seară de rock în Țara Profi

Robotul NOX se simte atât de bine la Brașov încât a învățat să vorbească românește și vă invită duminică în Țara Profi , unde petrecerea continuă pe ritmuri rock, împreună cu trupele Compact și Vița de Vie. Pe lângă multe alte surprize, vizitatorii sunt așteptați la o experiență specială oferită de universul 7D.

Filme tridimensionale, sunet ,,high definition”, scaune de Formula 1 care se mișcă și efecte senzoriale îi așteaptă pe cei atrași de acțiune și senzații memorabile. Cinema 7D este cel mai captivant concept de proiecții cinematografice al momentului.


Începând cu ora 18.00, pe scena din Țara PROFI vor urca formațiile Compact și Vița de Vie, două dintre cele mai longevive trupe din România.

Compact va încânta publicul cu melodii de colecție precum ,,Trenul pierdut” și ,,Fata din Vis”. Anul viitor, trupa va sărbători 40 de ani de activitate muzicală.

La rândul său, de 20 de ani, Vița de Vie continuă să ne ofere piese apreciate și remarcabile, stilul său de rock alternativ fiind unul inconfundabil.  Anul acesta trupa și-a lansat cel de-al nouălea album, ,,Șase Plus”.

Cu ocazia atingerii pragului de 500 de magazine,  în perioada 17-26 decembrie PROFI prezintă publicului prezent în Centrul Civic din Brașov seria de evenimente Țara PROFI, serie alcătuită din concerte, târg, tehnologie high-tech, sală de cinema 7D, jocuri digitale și multe altele.

Prin cele aproape 500 de magazine ale sale, prezente în 255 de localități, și cu aproape 11.000 de angajați, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *