free download 78 travel guides written by experts

Eric Clapton lanseaza “Live in San Diego with Special Guest JJ Cale” pe DVD si Blu-Ray

Dupa succesul lansarii CD-ului, vinil-ului si al lansarii digitale ale concertului Eric Clapton Live in San Diego with Special Guest JJ Cale, Warner Bros va lansa concertul pe DVD si Blu-Ray pe data de 10 Martie 2017.

Acestea sunt disponibile pentru pre-comanda pe site-ul oficial Eric Clapton  //www.ericclapton.com/LiveInSD?ref=.

Pe langa DVD si Blu-Ray, fanii se vor mai bucura de material aditional din culise de la repetitiile lui Clapton si Cale “Anyway The Wind Blows” si “Who Am I Telling You” pentru acest concert.


Concertul inregistrat in 2007, in San Diego la iPayOne Center, Live in San Diego With Special Guest JJ Cale, a facut parte din turneul mondial care a bucurat fanii lui Clapton si unde i-a avut alaturi pe legendarii chitaristi Derek Trucks (trupa Tedeschi Trucks) si Doyle Bramhall.

Concertul de doua ore a fost atractia turneului lui Clapton, fiindca l-a avut ca oaspete pe JJ Cale pe durata a 5 piese, inclusiv “After Midnight” si “Cocaine”. Robert Cray l-a acompaniat pe piesa “Crossroads”.

Colaborarea cu Cale din 2006, de pe albumul Road to Escondido, a fost un vis devenit realitate pentru Clapton care declara atunci: “Aceasta este una din ambitiile mele care s-a realizat cu succes. Mi-am dorit de mult timp sa colaborez cu persoana a carei muzica m-a inspirat de cand ma tin minte.”

La un an dupa aceasta colaborare, cei doi artisti si-au dat intalnire pe scena unde au interpretat 5 piese impreuna. Respectul si admiratia reciproca pe care si-o poarta cei doi a fost evidenta.

Concertul a cuprins cele mai populare hit-uri din toata cariera lui Eric, inclusiv bine cunoscuta piesa “Layla”, unde Derek Truck a adus la viata acordurile lui Duane Allman de chitara.

Clapton se pregateste de o noua serie de concerte in America de Nord in 2017, locatiile carora vor fi Madiosn Square din New York si Forum in Los Angeles. Aceste concerte vor celebra cei 50 de ani de muzica ai artistului.

Invitatii speciali ai acestor concerte vor fi Gary Clark Jr. si Jimmie Vaughan.

Pe parcursul carierei sale, Eric Clapton a fost premiat cu 18 premii Grammy si a fost unicul artist inclus de 3 ori in Rock & Roll Hall of Fame.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *