metalshow

Robert Pattinson de Virginia Blackburn la Editura LEDA

Robert Pattinson, Biografia neoficială de Virginia Blackburn

"Eram neconditionat si irevocabil indragostita de el." – Amurg de Stephenie Meyer

Aceste vorbe devenite celebre ale Bellei Swan despre Edward Cullen s-au adeverit pentru milioanele de fani de pretutindeni in privinta simpaticului Robert Pattinson.

Talentat, frumos de pica si la fel de apetisant precum personajul pe care-l joaca pe ecran, Robert este acum dorit de toata lumea. Ce poveste se ascunde in spatele ochilor sai mistuitori si cum a ajuns el imaginea pe care oricine si-ar afisa-o pe perete?

Misterul de care s-a inconjurat enigmaticul actor e descifrat in aceasta biografie neoficiala: de la copilaria sa londoneza, trecând prin rapida-i ascensiune in lumea starurilor, pana la postura lui actuala, de "bucatelul" cel mai ispititor al Hollywoodului – orice detaliu al vietii lui Robert este
disecat si pus pe tapet.

Virginia Blackburn schiteaza un portret frapant al acestei figuri iconice, indiferent daca-i descrie talentele actoricesti si calitatile de muzician sau ne desfata cu intamplari anecdotice mai putin cunoscute legate de el. Biografa ii cerceteaza inspiratia si ambitiile si scoate la iveala secrete de culise din filmarile seriei Harry Potter, ca si bârfe de ultima ora din lumea filmelor Amurg.

Cea dintai biografie consistenta a acestei noi senzatii a ecranului. Iata, in sfarsit, povestea cuceritoare a lui Rob, pentru fanii lui de pretutindeni… s-o citeasca si sa se bucure de ea.

VIRGINIA BLACKBURN este o bine-cunoscută ziarista si scriitoare londoneza. A publicat mai multe biografii ale unor celebritati precum David si Victoria Beckham, Kylie Minogue, Robbie Williams si Ant & Dec.


Bucuresti, 08.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *