free download 78 travel guides written by experts

„River Cottage în Australia” continuă pe TV Paprika, cu sezoanele 2 și 3

Pe final de aprilie, britanicul Hugh Fearnley-Whittingstall și chef-ul tasmanian Paul West au făcut echipă pe TV Paprika, în primul sezon al emisiunii „River Cottage în Australia” (2013 – 2016, 4 sezoane). În mai, aventura continuă în gospodăria sustenabilă a lui Paul, din apropierea pitorescului sat Central Tilba (New South Wales). Din 2 mai, de la ora 21:00, formatul dedicat pasionaților de viața sănătoasă, agricultura bio și alimentele cultivate cu propriile mâini continuă pe TV Paprika, cu sezoanele 2 și 3.

Paul West
Paul West

Noile porții din „River Cottage în Australia” vor fi difuzate de luni până vineri, seara (și în reluare, a doua zi, de la ora 14:30). În prima serie, Paul nu a reușit să atingă potențialul maxim al fermei sale, așa că în sezonul al doilea e pregătit să accepte provocări mai mari și să extindă ferma, ajutat de prieteni și vecini. Vrea să-și crească numărul de animale și descoperă rapid că natura nu e ușor de controlat. Cum nu e nici Digger, cățelul lui, care are nevoie de disciplină, acum că nu mai e un pui jucăuș… În sezonul 3, au trecut peste doi ani de când Paul e fermier cu acte în regulă și, în apropierea iernii, are de furcă din cauza celor 18 porci, 8 capre, 50 de găini ( plus câteva rațe și vaci) de care trebuie să aibă grijă mereu.

Hugh Fearnley-Whittingstall revine și el pe TV Paprika din 9 mai, de la ora 19:25 (câte 2 episoade, de luni până vineri), într-o nouă difuzare a emisiunii „Manualele de la River Cottage” (2013). Acesta este alt format din franciza lansată de el în 1999, la doi ani după ce bucătarul și vedeta TV s-a mutat la o fermă din Dorset (River Cottage, unde mergea în vacanță pe vremuri), unde s-a apucat de agricultură și creșterea animalelor, integrându-se în comunitatea locală. „Manualele de la River Cottage” este dedicat cultivării, recoltării, gătirii şi conservării bunătăţilor crescute în gospodărie: descoperiți cum se afumă şi maturează şunca, cum se fac dulcețuri care nu prind mucegai ori cum se fermentează berea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *