Our website use cookies to improve and personalize your experience and to display advertisements(if any). Our website may also include cookies from third parties like Google Adsense, Google Analytics, Youtube. By using the website, you consent to the use of cookies. We have updated our Privacy Policy. Please click on the button to check our Privacy Policy.

„River Cottage în Australia” continuă pe TV Paprika, cu sezoanele 2 și 3

Paul West

Pe final de aprilie, britanicul Hugh Fearnley-Whittingstall și chef-ul tasmanian Paul West au făcut echipă pe TV Paprika, în primul sezon al emisiunii „River Cottage în Australia” (2013 – 2016, 4 sezoane). În mai, aventura continuă în gospodăria sustenabilă a lui Paul, din apropierea pitorescului sat Central Tilba (New South Wales). Din 2 mai, de la ora 21:00, formatul dedicat pasionaților de viața sănătoasă, agricultura bio și alimentele cultivate cu propriile mâini continuă pe TV Paprika, cu sezoanele 2 și 3.

Paul West
Paul West

Noile porții din „River Cottage în Australia” vor fi difuzate de luni până vineri, seara (și în reluare, a doua zi, de la ora 14:30). În prima serie, Paul nu a reușit să atingă potențialul maxim al fermei sale, așa că în sezonul al doilea e pregătit să accepte provocări mai mari și să extindă ferma, ajutat de prieteni și vecini. Vrea să-și crească numărul de animale și descoperă rapid că natura nu e ușor de controlat. Cum nu e nici Digger, cățelul lui, care are nevoie de disciplină, acum că nu mai e un pui jucăuș… În sezonul 3, au trecut peste doi ani de când Paul e fermier cu acte în regulă și, în apropierea iernii, are de furcă din cauza celor 18 porci, 8 capre, 50 de găini ( plus câteva rațe și vaci) de care trebuie să aibă grijă mereu.

Hugh Fearnley-Whittingstall revine și el pe TV Paprika din 9 mai, de la ora 19:25 (câte 2 episoade, de luni până vineri), într-o nouă difuzare a emisiunii „Manualele de la River Cottage” (2013). Acesta este alt format din franciza lansată de el în 1999, la doi ani după ce bucătarul și vedeta TV s-a mutat la o fermă din Dorset (River Cottage, unde mergea în vacanță pe vremuri), unde s-a apucat de agricultură și creșterea animalelor, integrându-se în comunitatea locală. „Manualele de la River Cottage” este dedicat cultivării, recoltării, gătirii şi conservării bunătăţilor crescute în gospodărie: descoperiți cum se afumă şi maturează şunca, cum se fac dulcețuri care nu prind mucegai ori cum se fermentează berea!

By Violeta-Loredana Pascal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.