free download 78 travel guides written by experts

Rimmel London prezintă noua paletă de farduri Magnif’Eyes Contouring Palette – Spice Edition

Spice up your make-up!

Urmărim tutoriale de make-up, experimentăm și reinventăm zilnic tehnici de aplicare și de combinare a produselor, toate acestea pentru că suntem pasionate de machiaj și de modul în care acesta poate fie să ne accentueze frumusețea naturală, fie să ne transforme, să ne pună în evidență versatilitatea estetică. Rimmel London vine și de această dată în ajutorul nostru cu o nouă paletă de farduri Magnif’Eyes Contouring Palette, care promite să fie condimentul oricărui machiaj.

Magnif Eyes Contouring Palette, Spice Edition

Paleta de farduri de ochi Magnif’Eyes Contouring Palette este acum disponibilă în 5 variante, cea mai recentă lansare fiind #005 Spice Edition. Aceasta conține 12 nuanțe mate și sidefate, dintre care 9 calde, pământii (absolut delicioase), 1 nuanță vibrantă de mov (pentru look-urile statement, provocatoare) și 2 nuanțe nude, perfecte pentru a crea un efect luminos în punctele-cheie ale ochiului: colțul interior, sub arcadă, dar și pe pleoapa mobilă. Paleta conține de asemenea un aplicator cu 2 capete – unul sub formă de burete, celălalt sub formă de pensulă.

Ai posibilitatea să creezi look-uri versatile, potrivite atât pentru zi, cât și pentru seară – nu există nicio limită pentru imaginația ta. Formula fardurilor de ochi este extrem de catifelată și de rezistentă, iar culorile hot, foarte pigmentate, vor face ca machiajul tău să iasă din anonimat. Spice up your make-up! Preț recomandat: 59,90 RON.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *