metalshow

Retraieste istoria rasfoind City Mall

Ediţie de colecţie!

Vineri, 20 octombrie, se dă startul campaniei City Mall. Ediţie de colecţie sub sloganul Retro. Vintage. Chic. Retrăieşte istoria! La ora 18.00, editura Corint lansează în cafeneaua Palm Tree Cafe (etajul II) din City Mall, romanul Fetiş, semnat de topmodelul australian Tara Moss.

Maşini de epocă, fotografii retro, realizate de un maestru al reîntoarcerii în timp, Eugen Ciocan, coafuri şi machiaje retro, jazz, dansuri şi muzici de altădată, degustări de vinuri, expoziţie de tablouri şi obiecte interbelice. Toate aceste tentaţii “d’autrefois” pot fi savurate în City Mall, în perioada 20-29 octombrie, fiind dedicate atât cunoscătorilor, cât şi celor care vor să descopere look-ul retro, fie că e vorba de oameni, maşini, străzi, muzică sau dans. Orice demers retro implică nostalgia unei retrăiri a istoriei. City Mall te invită să călătoreşti în timp, spre surse şi rădăcini şi nu întâmplător îţi oferă posibilitatea ca pe durata celor zece zile să ai acces la un program special de elaborare a arborelui genealogic personal.
Pasiunea pentru retro, atracţia faţă de tot ceea ce înseamnă vintage, curajul de a fi chic te pot aduce oricând, între 20 şi 29 octombrie, în City Mall, pentru a admira maşini vechi, a degusta vinuri boiereşti, a te lăsa “reconstruit” pentru o poză ca cea a străbunicilor sau a descoperi antichităţi şi “vechituri” de un farmec inimitabil.

În cadrul campaniei City Mall. Ediţie de colecţie, editura Corint lansează vineri 20 octombrie, la ora 18.00, în City Mall, romanul Fetiş, carte scrisă de către binecunoscutul topmodel australian Tara Moss. Numită şi „strălucitoarea Agatha Christie a Australiei”, Tara Moss este deja celebră pentru seria sa de romane poliţiste. Fetiş e cartea de debut a autoarei. Lansarea, care va avea loc în cafeneaua Palm Tree Cafe, o va avea ca special guest pe Dana Săvuică. Numele Danei Săvuică, destinul său trecut şi prezent vă pot dezvălui deja anticipat care este obiectul fetiş din romanul cu acelaşi nume al Tarei Moss. Un obiect adesea retro, în ultimele tendinţe chiar vintage, dar întotdeauna şic. Întocmai ca şi campania City Mall din perioada 20-29 octombrie.

Bucuresti, 19.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *