metalshow

Cele mai noi game Olympus

diponibile în România prin Flanco

Retailerul de IT&C şi electrocasnice va avea disponibile în România cele mai noi game de aparate de fotografiat Olympus, caracterizate prin design deosebit, mărime şi greutate scăzută

Miercuri, 18 octombrie 2006, au fost lansate pe piaţa românească cele mai noi modele din gama de aparate de fotografiat Olympus, în cadrul magazinului Flanco World Băneasa. Această lansare urmează după ce această gamă a fost prezentată în premieră în cadrul expoziţiei mondiale Photokina desfăşurată în Cologne Germania pe data de 26 septembrie 2006.
  Noul E-400, inclus în aceeaşi gamă, este cel mai compact şi mai uşor model DSLR existent în acest moment, care reuşeşte în ciuda dimensiunii, performanţe notabile în segmentul ei. Olympus se arată încrezători în uşurinţa de utilizare a acestuia, realizată prin intermediul meniurilor intuitive. Noul SLR –E-400 este echipat pentru a satisface unele dintre cele mai pretenţioase persoane. Dimensiunea sa surprinzător de scăzută asigură caracteristici de top, cum ar fi, o rezoluţie de 10 mega pixeli, un sistem de protectie împotriva prafului în exclusivitate la aparatele foto Olympus.

Această lansare este realizată simultan, la nivel internaţional, astfel că Flanco, va putea oferi, exclusiv la nivel de retail în România, cele mai noi produse existente pe piaţa internaţională de profil. Pe lângă reţeaua magazinelor Flanco, grupul Flamingo Internaţional va mai distribui cele mai noi game de aparate Olympus şi prin reţelele Flamingo Computers şi Future Shop.

Producătorul de aparate de fotografiat mizează pe faptul că Olympus este o marcă recunoscută pe piaţa aparatelor foto analogice care a făcut în acelaşi timp trecerea pe digital în urmă cu 10 ani, având expertiza în acest domeniu unde ocupă un loc fruntaş în momentul de faţă, şi datorită moştenirii tehnologice pe partea de optică a producătorului. Alte caracterisitici de bază ale noii game sunt rezistenţa la şocuri, pentru căderi de la 1,5 m (modelul µ 725 SW), uşurinţa deosebită în folosinţă (la FE-200, FE-190 şi FE-170), dar şi funcţia de stabilizare dublă a fotografiilor (mecanică şi optică). O altă inovaţie Olympus sunt camerele weatherproof care pot fi folosite pe orice vreme (ploaie, ninsoare…).

În prezent, piaţa aparatelor de fotografiat din România se ridică la un volum de 150 000 de bucăţi, dintre care Flamingo Internaţional distribuie aproximativ 20%. Pe piaţa de profil, cota Olympus se ridică la ora actuală la 10-12%, în creştere faţă de 2005 când aceeaşi companie deţinea 5-7% din totalul vânzărilor.

Bucuresti, 18.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *