free download 78 travel guides written by experts

Responsabilitate sociala: in tabara la Holbav

BitDefender®, producătorul autohton de soluţii de securitate, va participa la proiectul „Tabăra de Voluntariat Holbav”, organizat de Fundaţia Dinu Patriciu.

Desfaşurat în perioada 27 iulie – 7 august, proiectul „Tabăra de Voluntariat Holbav” îşi propune reabilitarea Şcolii cu clasele I-IV din Holbav Deal,  comuna Holbav, judeţul Braşov, în care studiază elevii din regiune. Evenimentul este organizat de fundaţia Dinu Patriciu în colaborare cu Centrul Pilot pentru Voluntariat Braşov.

Pentru a face o schimbare în viaţa copiilor care învaţă în comuna Holbav şi pentru a-i ajuta să îşi îmbunătăţească performanţele şcolare, angajaţii BitDefender vor participa în această tabăra şi vor acorda o mână de ajutor la activităţi de renovare a şcolii şi aranjarea unui mediu propice de desfăşurare a activităţii şcolare pentru cei mici.

“Politica firmei constă într-un comportament responsabil din punct de vedere etic şi social. Jucăm un rol important în societate şi ne implicam în proiecte de responsabilitate socială, iar proiectul de la Holbav ne-a atras în mod deosebit atenţia,”, a declarat Carmen Căpitanescu, Marketing Manager, BitDefender România. “Cu siguranţă pe viitor vom alege să sprijinim şi alte proiecte de voluntariat, în domenii diverse, fiind şi parte a strategiei de responsabilitate socială pe care BitDefender o derulează în acest an”, a concluzionat Carmen Căpitanescu.      

“Luni, 27 iulie a început Tabăra de voluntariat pentru reabilitarea scolii din Holbav, Braţov. Ne bucură foarte mult faptul că BitDefender a înţeles necesitatea reabilitării acestei şcoli şi au decis să se  alăture demersului nostru.  Acest proiect a adunat oameni deosebiţi care au realizat importanţa existenţei unei unităţi funcţionale de învăţământ pentru viitorul copiilor de aici. Le mulţumim tuturor pentru implicarea în acest proiect" spune Sanda Bordei, Directorul Programului ‘Educaţia Merită’, Fundaţia Dinu Patriciu.

Pentru informaţii suplimentare cu privire la Tabăra de Voluntariat de la Holbav, consultaţi pagina de proiect la //www.fundatiadinupatriciu.ro/ro/detalii-stire/anunt_tabara_voluntariat_holbav-50.

Bucuresti, 28.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *