free download 78 travel guides written by experts

Republika Interactive preia agentia de creatie web Copimaj Interactive

Interactive, agenție interactivă specializată în promovarea pe rețelele sociale, anunță preluarea agenției de creație web, Copimaj Interactive, care se desprinde astfel de grupul Copimaj din care facea parte alături de soluția pentru comerț electronic, Live2c și magazinul online de IT&C, liveMag.ro.

În anul 2010, Copimaj Interactive a livrat peste 40 de proiecte clienților săi, în portofoliul agenției regăsindu-se companii precum Mengotti, Raiffeisen Informatik, Orac Decor, Paralela 45, Cristallini, Tudor Tailor, Bacania Veche, Live Hosting, Refresh.ro, liveMag.ro sau Agra Palace, obținând o cifră de afaceri de 120.000 Euro.

Creativitatea echipei Copimaj a fost răsplătită cu premii în anul 2009 la Gala Premilor e-Commerce unde liveMag.ro a câștigat 3 premii fiind și cel mai premiat magazin online de la gală, iar la Webstock 2010 a luat locul 3 la categoria Publishing. Pe plan internațional, agenția a fost menționată pentru elemetele folosite și creațiile sale de unele dintre cele mai importante publicații și blog-uri de creație din lume, Smashing Magazine, CSSawards sau Creattica.

„În mod constant am urmărit să aducem clienților noștri o plus valoare cât mai palpabilă odată cu serviciile noastre, iar această plus valoare își are rădăcina în profesionalismul și expertiza oamenilor care alcătuiesc echipa. Aceleași valori le-am găsit în cadrul echipei Copimaj, motiv pentru care cred că pasul pe care îl facem astăzi este unul de bun augur.

În viitor, Copimaj Interactive își va pătra independența, precum centru de producție, aliniindu-se însă strategiei noastre de business.”, anunță Justin Kadima, General Manager Republika Interactive.

„Echipa din spatele Copimaj Interactive este formată din oameni cu experiență și sunt sigur că împreună cu Republika vor deveni unul dintre cei mai importanți jucători din piață. Principalii avantajați ai acestui parteneriat sunt clienții ambelor agenții care vor beneficia de o gamă cât mai largă de servicii. Personal, voi rămâne implicat în activitatea agenției așa cum am făcut-o până acum, până la finalizarea tranziției.”, declară Alex Circei, CEO Copimaj Group.

Bucuresti, 09.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *