free download 78 travel guides written by experts

Reportajul lui Alex Dima despre fenomenul Arsenie Boca a clasat Romania, te iubesc pe primul loc

in topul audientelor

Prima ediție din acest sezon România, te iubesc!, care a prezentat reportajul despre fenomenul Arsenie Boca realizat de Alex Dima, corespondent special Știrile PRO TV, a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, cu peste 1 milion de telespectatori în fața televizoarelor, la nivel național, pe întreaga durată de difuzare.

La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, PRO TV a obținut un rating de 6.1 și o cotă de piață de 18.7%, în timp ce postul clasat pe locul doi a obținut 2.9 puncte de rating și 8.9% share.

De ce sunt oamenii atât de deschiși să îmbrățiseze acest fenomen, ce speră românii să găsească în pelerinajele lor la mormântul părintelui Arsenie, dar și care este poziția bisericii în această privință au fost întrebări la care Alex Dima a găsit răspunsurile, duminică, în prima ediție România, te iubesc! din acest sezon.

Duminica viitoare, de la ora 18:00, continuarea campaniei România Scandinavă, desfășurată la Știrile PRO TV, le va arăta pe larg telespectatorilor povestea românilor din Suedia, într-un material special realizat de Rareș Năstase.

Toate reportajele marca România, te iubesc! pot fi văzute pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro sau pe voyo.ro.

Bucuresti, 29.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *