free download 78 travel guides written by experts

REGATTA IT. Din cloud, direct pe mare!

Softlead anunță Regatta IT, un eveniment realizat în colaborare cu SetSail NauticSchool, care invită programatorii, oamenii de marketing, resurse umane sau managerii din companiile de IT, pasionați de sailing, la o competiție pe mare.

Regatta IT se va întinde pe 2 zile, de sâmbătă, 3 septembrie, până duminică, 4 septembrie, cu plecare din Marina Limanu. Participanții pot fi pasionați de sailing sau la prima interacțiune cu timona, regatta fiind un prilej excelent de a pune în valoare sau de a consolida membri echipei de developeri, mixul resurselor umane din toate departamentele, precum și capacitatea de a coordona o echipă într-un mediu dedicat competiției pe mare.

Companiile pot înscrie între 3-9 persoane, fiind încurajate să creeze un echipaj complet pe durata celor 2 zile de concurs, beneficiind de o instruire inițială și de atenta monitorizare a unui skipper profesionist, ce va fi prezent la cârma velierului pe toată perioada competiței.

“Acest sport dezvoltă spiritul de echipă, interrelaționarea, cunoașterea colegilor într-un context distinct, capacitatea de a trasa sarcini în medii speciale, de a răspunde și de a acționa rapid și eficient, precum și multe altele pe care participanții la vor descoperi în timpul competiției.

Costul participării este de 70 de euro/ persoană, pentru primii 45 de înscriși. Pachetul include acces la Regatta pentru cele 2 zile, închirierea bărcii, 1 skipper care va coordona activitatea și acces la party-ul organizat sâmbătă seara. În pachet nu sunt incluse costuri de cazare și de transport.

Pentru înscrieri, participanții pot completa formularul dedicat de pe //sail.softlead.ro/ sau ne pot contacta la:
sail@softlead.ro
Ovidiu: 0735.557.337 – Alexandra: 0765.247.690

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *