free download 78 travel guides written by experts

Parteneriat Uber și LeasePlan: cum poți deveni partener Uber, chiar dacă nu ai mașină

·    Uber a încheiat un parteneriat cu LeasePlan, una dintre cele mai mari companii de leasing din regiune
·    Parteneriatul permite celor  care nu au o mașină să închirieze un automobil nou, la cele mai mici prețuri de pe piata și să înceapă să conducă într-o săptămână
·    Pentru toți partenerii Uber, noi și existenți, oferta este cu până la 30% mai avantajoasă decât celelalte oferte

Pentru prima oară în România, Uber a încheiat un parteneriat cu LeasePlan, una din cele mai mari companii de leasing din regiune, prin care  oferă partenerilor Uber soluții de finanțare pentru mașini noi.  Prin parteneriatul Uber-LeasePlan, cineva care nu deține un automobil poate începe să conducă pe platforma Uber cu noua mașină în aproximativ o săptămână, dacă aceasta este deja pe stoc.

“Șoferii parteneri Uber sunt cei datorită cărora utilizatorii noștri ajung rapid, confortabil și în siguranță la orice destinație. Noi credem că fiecare din ei este un antreprenor, alegând să valorifice oportunitatea de a câștiga un venit în plus, cu timpul și mașina lor. Prin parteneriatul cu LeasePlan, oferim posibilitatea și celor care nu au mașină să devină propriul lor șef și să beneficieze de un automobil nou pe care îl pot folosi, atât pentru Uber, cât și pentru călătoriile cu familia sau prietenii”, a declarat Nicoleta Schroeder, General Manager Uber România.

UBER Lease plan

Șoferii parteneri au posibilitatea să contracteze un leasing operațional la cele mai mici costuri, cu până la  30% mai avantajoase decât ofertele disponibile în piață. Contractul de închiriere se încheie pe o perioadă de un an, iar mașinile puse la dispoziție sunt din gama Volkswagen Jetta, Skoda Rapid și Skoda Octavia. Acestea vor putea fi folosite atât pentru serviciul UberX, cât și pentru UberSELECT. Planurile tarifare propuse se înscriu între aproximativ 240 de EUR și 700 de EUR pe lună (fără TVA), în funcție de valoarea mașinii și numărul de kilometri contractați. Suma lunară acoperă taxele de înmatriculare, reviziile, impozitul, taxele de service, asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto (RCA), asigurarea Casco și deprecierea mașinii.

Mai multe detalii, pe blog.

Bine de știut:
·    contractele de leasing operational se pot face pe cel putin un an.
·    planurile tarifare sunt  în funcție de durata contractului și distanța anuală contractată.
·    mașina poate fi folosită și în scopuri personale, aplicându-se aceeași limită de kilometri;
·    acordul de leasing este încheiat între șofer și LeasePlan;
·    în multe cazuri, cheltuielile de leasing ale mașinii sunt deductibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *