free download 78 travel guides written by experts

“Red & Black weekend” vine la Vodafone cu reduceri de pana la 100% la telefoane si bonusuri

de internet, pentru abonati

In perioada 20-22 noiembrie, Vodafone Romania va oferi utilizatorilor sai preturi speciale pentru terminale de tip smartphone, reduse cu pana la 100%, plus cadouri si bonusuri de date de pana la 50 GB, valabile timp de 6 luni. In plus, in acest weekend special denumit “Red & Black weekend”, toate magazinele din reteaua Vodafone Romania vor avea program prelungit.

Astfel, utilizatorii pot opta pentru pachetul format din abonamentul SUPER RED 19, impreuna cu:
· Smartphone-ul Vodafone Smart Ultra 6, redus de la 44 de euro la 0 euro
· Sau smartphone-ul Huawei P8 Lite, redus de la 49 euro la 0 euro , plus boxa Huawei (cadou), ce se poate conecta prin Bluetooth pentru a reda muzica preferata.

Beneficii suplimentare sunt disponibile si pentru clientii care incheie sau reinnoiesc un abonament de internet mobil, astfel: o reducere de 2 EUR (TVA inclus), valabila la pretul abonamentelor (Smart Net 10, Smart Net 11, Smart Net 12, Super Smart Net 16, Smart Net 19, Super Smart Net 30) cu tableta, in rate, pe toata perioada contractuala.

In plus, in perioada 20-30 noiembrie, clientii noi sau cei care isi reinnoiesc abonamentul SMART sau RED vor beneficia de un bonus de trafic de date, valabil 6 luni de la activare, astfel:
· 25 GB pentru cei care opteaza pentru RED 16, SUPER RED 19
· 50 GB pentru cei care opteaza pentru un plan tarifar, incepand cu SUPER RED 25.

Clientii care isi achizitioneaza sau reinnoiesc un abonament SMART (Smart 8, Smart 10, Smart 11), RED (RED 13, RED 14, RED 16) sau un abonament de internet mobil pentru laptop sau tableta (Smart Net 10 sau Smart Net 11) primesc acces la aplicatia HBO GO, timp de 3 luni, fara costuri suplimentare.

Mai multe informatii despre promotia Red & Black weekend”, puteti gasi pe: https://www.vodafone.ro/personal/campanii/red-and-black/index.htm.

Bucuresti, 19.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *