metalshow

RCS & RDS lanseaza serviciul Digi.Tel de comunicatii mobile 3G

RCS & RDS a testat cu succes primele servicii de comunicaţii mobile 3G (voce şi video), marţi 27 februarie.

Reţeaua de comunicaţii mobile 3G de la RCS & RDS a fost astfel lansată, compania şi-a îndeplinit prima etapă de testare a funcţionalităţilor serviciilor 3G, urmând ca în următoarele luni să se extindă reţeaua în mai multe localităţi din ţară.

Serviciile de comunicaţii mobile de la RCS & RDS sunt oferite sub numele „Digi.Tel”, iar comunicarea se poate realiza în primă fază în cadrul reţelei de telefonie mobilă 3G – Digi.Tel. În viitorul apropiat, abonaţii vor putea să apeleze şi restul reţelelor fixe şi mobile, în acestă perioadă fiind în curs de agreare procesele de interconectare cu ceilalţi operatori de telefonie fixă şi mobilă.

Pentru asigurarea unui standard tehnologic ridicat, RCS & RDS a început realizarea la nivelul naţional a unei reţele de tipul UMTS, având ca furnizor de soluţie integrată compania Nokia, cunoscută ca şi lider în topul preferinţelor operatorilor de telecomunicaţii la nivel mondial, pentru portofoliul său de servicii business de ultimă generaţie.

Prin lansarea serviciilor de telefonie mobilă Digi.Tel, compania RCS & RDS va fi primul operator care pune la dispoziţia clienţilor săi întreaga gamă de servicii de telecomunicaţii: telefonie mobilă, telefonie fixă, Internet şi date, televiziune.

Bucuresti, 27.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *