free download 78 travel guides written by experts

Rasturnare spectaculoasa de situatie in bucataria MasterChef

Ediția MasterChef de marți seară a debutat incendiar cu o probă a cutiei misterelor unică în istoria MasterChef România: 4 foști concurenți au primit o nouă șansă în lupta pentru marele trofeu!

Pe tot parcursul emisiunii 2 milioane de telespectatori au urmărit evoluţia celor 6 concurenţi rămaşi în concurs, iar minutul de maximă audienţă a adus în faţa televizoarelor aproximativ 2.7 milioane de telespectatori.

Ediția de marți a înregistrat 11.1 puncte de rating și 23.9% share în intervalul de difuzare, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Următorul post clasat a obținut 6.2 puncte de rating și 13.2% share pe această categorie.

La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată pe primul loc cu o audiență medie de 10.4 puncte de rating și 19.0% share, în timp ce locul secund a obținut 7.9 puncte de rating și 14.4% share. La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a înregistrat 8.6 puncte de rating și 15.9% share.

Ediția de marți a continuat cu un test sub presiune pentru Mirabela, Silviu, Lambrino și Ciprian, cei patru foști concurenți MasterChef care au primit o nouă șansă. Aceștia au fost provocați să pregătească o pâine și un preparat care poate fi servit cu aceasta. Din cei patru concurenți, doar doi au avut șansa să reintre în competiția gustului. Timp de trei ore, creativitatea, dorința și pasiunea au fost cuvintele care au descris atmosfera probei. Lambrino și Ciprian au fost cei salvați de către chefi.

Următoarea probă a fost una pe echipe formate din două persoane, concurenții fiind provocați să gătească un preparat românesc cu un suflu nou, reinterpretat în stil MasterChef. Echipa formată din Siserman și Odette a câștigat proba cu un mousse de fasole cu mușchi umplut. Cei doi au avut un avantaj care le-a oferit șansa de a alcătui echipele pentru următoarea probă.

Odette a fost căpitanul echipei roșii formate din Tudor, Lambrino, Patricia, iar Siserman căpitanul echipei formate din Ciprian, Alexandra și Andreea. Concurenții din cele două echipe au întâlnit și au gătit pentru zeci de copii de la Conacul Bellu. Proba, aparent simplă, a fost extrem de încinsă, în cele din urmă echipa roșie câștigând detașat la voturi. Totuși, cei trei chefi au hotărât să nu mai trimită echipa pierzătoare la testul sub presiune.

Probele de foc continuă și săptămâna următoare, luni și marți, de la 20:30, numai la PRO TV!

MasterChef – Prinde gustul competiţiei, la PRO TV!

Bucuresti, 10.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *