free download 78 travel guides written by experts

Radu Constantinescu, realizatorul emisiunii „Drum cu Prioritate”

de la Europa FM – „rapit” in direct si dus la premiera Skyfall

· Întreaga conspirație a fost orchestrată de Cristina Bazavan, cea care aduce în fiecare zi, la Europa FM, Cronica de Film;
· Prietena lui Radu i-a adus de acasă un costum de gală demn de filmele lui 007 iar DJ-ul Europa FM a plecat direct la premiera peliculei Skyfall;
· Radu Constantinescu este un fan declarat al filmelor din seria James Bond.

DJ-ul Europa FM, Radu Constantinescu a fost răpit, ieri seară, 25 octombrie, în direct de Cristina Bazavan, realizatoarea rubricii Cronica de Film, din emisiunea Drum cu Prioritate! El a fost practic luat pe sus în toiul emisiunii, pus să se schimbe la costum de gală și dus la premiera celui mai nou film din seria James Bond – Skyfall! 

Radu a rămas fără cuvinte atunci când în studio au năvălit toți colegii de la Europa FM și și-a văzut inclusiv prietena părtașă la conspirație. Ea a fost cea care a i-a adus de acasă costumația de gală!

„Nu-mi vine să cred ce ați făcut! Nu e adevărat ce mi se întâmplă!”, a exclamat realizatorul emisiunii Drum cu Prioritate, în timp ce încerca să își păstreze cumpătul și să ducă până la capăt intervenția sa live pe radio. Întreaga surpriză s-a derulat în direct, iar după ce Radu a părăsit studioul Europa FM împreună cu alaiul de „răpitori”, Toader Păun a preluat microfonul continuând emisiunea Drum cu Prioritate.

„Radu este unul dintre cei mai înfocați fani ai filmelor James Bond pe care i-am cunoscut vreodată, așa că m-am gândit că la finalul rubricii mele Cronica de film, în care am vorbit despre mult-așteptata premieră a Skyfall… să-i facem o surpriză, să-l scoatem din emisiune și să-l ducem direct la film”, povestește Cristina Bazavan, cea care a orchestrat întreaga răpire.

Pe Radu Constantinescu îl puteți auzi de luni până vineri, la Europa FM, în emisiunea „Drum cu Prioritate”, între orele 17:00 și 20:00.

Bucuresti, 26.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *