free download 78 travel guides written by experts

Radiusmed, nou client in portofoliul Rogalski Grigoriu

Agentia de relatii publice Rogalski Grigoriu furnizeaza, incepand din aprilie 2009, servicii de consultanta de comunicare pentru Radiusmed, distribuitor autorizat de solutii, servicii si tehnologii medicale avansate purtand marca Philips.

“Echipa Rogalski Grigoriu a gandit pentru Radiusmed o strategie care se potriveste foarte bine profilului companiei, ceea ce ne-a demonstrat ca au o experienta complexa in cunoasterea pietei medicale locale. Acest lucru ne-a usurat foarte mult decizia si am ales ca Rogalski Grigoriu sa devina partenerul nostru in construirea si implementarea strategiei de relatii publice. Suntem convinsi ca acest nou parteneriat va fi unul de succes”, spune Octavian Netcu, director general Radiusmed.

De peste 10 ani, Radiusmed ofera pentru piata medicala romaneasca echipamente si solutii avansate pentru radiologie si imagistica, stomatologie, terapie intensiva neonatala si pentru adulti, infrastructura medicala, chirurgie, sustinute de servicii de consultanta, integrare si management de proiect ce asigura proiectare, instalarea, mentinerea si intretinerea optima a acestora. Prin colaborarea cu Philips Healthcare, Radiusmed se pozitioneaza drept unul dintre cei mai importanti distribuitori de echipamente si solutii medicale complete, de inalta tehnologie. De asemenea, Radiusmed este reprezentantul unor producatori de prestigiu din Europa si America in domeniile mentionate.

Bucuresti, 06.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *