Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Radio3Net “Florian Pittis” implineste 5 ani

„Radio3Net este cel mai bun lucru pe care l-am facut in viata mea”, spunea odata Motu Pittis. Acum, la implinirea a 5 ani de existenta, aceasta fraza a ramas o mare responsabilitate pentru singurul post de radio public din lume cu emisie exclusiv pe Internet – Radio3Net „Florian Pittis”.
 

Vineri, 13 noiembrie, Radio3Net lanseaza noul site care utilizeaza sisteme performante de administrare a bazei de date muzicale si care intareste relatiile din interiorul comunitatii on-line prin lansarea optiunii 3net Club. Aceasta va permite utilizatorilor inregistrati accesul mult mai rapid la informatiile de pe site, precum si la arhiva audio si video.

Un concept care traverseaza nonconformist ideea de presa scrisa, audio si video, la 5 ani de existenta, Radio3Net „Florian Pittis” isi pastreaza prin continut, prin grila de programe si prin mesajul transmis, dubla calitate de post public de radio si de promotor al ideilor frumoase, destepte si al oamenilor deosebiti.

Emisiuni interactive, echipa innoita si hotararea de a se adresa publicului pretentios prin tronsoane in direct audio-video ca „RacNet”, „Fete de www”, „Miezul zilei”, „Sala de repetitii”, „Folk web” sau „Falling in blue”, „Chater-ashi cu Doamna”, „Doctor Net”, „Five o’clock rock”, „Chic kooltura”, „Hitu’ care rupe bitu’”, „Studio rock”.

Radio3Net „Florian Pittis” – Un radio in culori, cum si-a spus de la inceput, propune de anul acesta publicului sau o mai mare implicare in „viata cetatii”, prin campaniile la care va fi partener si prin care va cobori cu microfonul, camera de luat vederi si cu echipele sale, din studio, in mijlocul oamenilor. Este o promisiune, pe care redactorul sef Florin Dumitru o lanseaza si pe care o va onora, alaturi de intregul colectiv.

Vineri, 13 noiembrie, ora 19.00, in Club „Old School Preoteasa” de la Casa de Cultura a Studentilor, are loc Petrecerea 5 ani de Radio3Net, in cadrul careia vor fi decernate premiile „Chat-erashi de 5 stele” celor mai activi si mai implicati dintre membrii comunitatii online. La petrecere sunt asteptati toti cei pentru care nu conteaza lungimea parului, ci calitatea ideilor.

Invitati speciali: Tapinarii, Ovidiu Mihailescu, Ciprian Pratia si Alex Turcu.

Bucuresti, 12.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *