Kinodiseea

GENESYS SYSTEMS – bilant dupa 15 ani de activitate pe piata IT&C

La începutul lunii decembrie GENESYS SYSTEMS aniversează 15 ani de activitate pe piaţa IT&C din România acesta fiind un moment de referinţă în care putem realiza bilanţul şi evidenţia etapele importante ce au marcat existenţa companiei.
Fondată în 1994 compania GENESYS SYSTEMS, parte a grupului GENESYS a acumulat şi a dezvoltat competenţe deosebite în domeniul IT&C, poziţionându-se pe piaţa de profil ca unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii  profesionale, soluţii, sisteme şi de aplicaţii software. 
În aceşti 15 ani de prezenţă pe piaţa IT&C se pot distinge câteva etape care au marcat evoluţia GENESYS SYSTEMS şi care pot fi considerate ca puncte de referinţă în activitatea acesteia:
o    1994-1998 – au fost încheiate parteneriate solide cu companii producătoare de echipamente şi produse de infrastructură IT: AMP Netconnect, Allied Telesys, Powerware, Newave şi multe altele, cu ajutorul cărora GENESYS SYSTEMS  a încheiat numeroase proiecte importante.
o    1999-2003 – au fost dezvoltate competenţele în domeniul aplicaţiilor software bazate pe Java şi .NET încheindu-se primele mari proiecte ce au avut la bază aplicaţiile software.
o    2004-2009 – a fost marcată de încheierea parteneriatului cu DELL – GENESYS SYSTEMS fiind în toţi aceşti ani ce au urmat cel mai important integrator de soluţii DELL în România dar şi de deschiderea filialelor din Timişoara, Cluj-Napoca şi Iaşi.

De-a lungul timpului GENESYS SYSTEMS a continuat încheierea de parteneriate importante cu companii de renume internaţional în vederea diversificării portofoliului, oferind clienţilor săi soluţii viabile adaptate la nevoile de business ale acestora, derulând până în prezent peste 2000 de proiecte – realizate direct sau împreună cu partenerii săi locali şi internaţionali şi având peste 300 de clienţi activi în principalele verticale de business (Financiar – Bancar, Producţie & Comerţ, Servicii & Media, Telecomunicaţii, Utilităţi, Transport, Administraţie).

Ca integrator de aplicaţii software GENESYS SYSTEMS este în prezent Microsoft Gold Certified Partner, Microsoft Certified Business Solutions Partner, N(i)2 Value Added Reseller, EMC Smarts Partner, Rnd Software Partner, Metratech Partner şi nu numai. Ca integrator de software pentru infrastructură, GENESYS SYSTEMS este Citrix Solution Advisor, EMC Velocity Affiliate Partner, Cisco Select Certified Partner,  Vmware Solution Provider Enterprise, Symantec Registered Partner.

Pe parcursul celor 15 ani de activitate, GENESYS SYSTEMS a reuşit să acumuleze o experienţă deosebită în proiectarea şi implementarea de soluţii complexe, de sisteme şi infrastructuri care includ întreaga gamă de produse IT&C: computere, periferice şi echipamente de stocare, echipamente de comunicaţie, cablare structurată şi electroalimentare, soluţii pentru Data Center, soluţii de virtualizare, produse şi aplicaţii software, dovedind clienţilor săi că este partenerul potrivit să conceapă şi să implementeze soluţia optimă, care răspunde cerinţelor şi se încadrează în termenele şi bugetele solicitate.  

După 15 ani de la înfiinţare, GENESYS SYSTEMS este una dintre cele mai proactive companii care vine în întâmpinarea clienţilor şi partenerilor săi cu cele mai noi soluţii, servicii, sisteme şi aplicaţii software, reuşind să îşi câştige loc bine meritat printre cei mai importanţi jucători pe piaţa IT&C din România.
“ Cei 15 ani de activitate ne-au permis să ne poziţionăm printre cele mai importante şi respectate companii, datorită serviciilor profesionale pe care le oferim clienţilor noştri, datorită seriozităţii şi promptitudinii cu care răspundem solicitărilor dar şi datorită profesionalismului de care dau dovadă angajaţii companiei. Pentru următorii ani ne-am propus să continuăm consolidarea poziţiei actuale, politica de extindere la nivel regional şi european, încheierea de noi parteneriate strategice şi dezvoltarea de aplicaţii software în vederea îmbogăţirii continue a portofoliului de soluţii pe care le oferim, dar nu în ultimul rând să dezvoltăm relaţiile de afaceri existente şi să încheiem parteneriate noi şi durabile.” a declarat Dl. Sorin Baltag – Director general al companiei GENESYS SYSTEMS.

Bucuresti, 12.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *