metalshow

Radio Romania relanseaza Revista Radio

Radio Romania anunta relansarea Revistei Radio –pubicatie de traditie editata de radioul public inca din 1928– intr-o noua dimensiune: www.revistaradio.ro. Grilele de programe ale posturilor publice, evenimente radio, editoriale, stream-uri audio si video din emisiunile de radio sau din Fonoteca Radio Romania, interviuri cu realizatori cunoscuti, programele Teatrului National Radiofonic si ale concertelor din Stagiunea Radio sunt numai cateva din reperele acestei noi publicatii on-line.

In fiecare saptamana Revista Radio va asteapta sa rasfoiti cele peste 60 de pagini in format electronic pentru a patrunde intr-un univers fascinant: acela al unui radio care se aude, se vede si se citeste.

Revista Radio – on line vine sa intregeasca eforturile de modernizare ale Radioului public romanesc, oferind ascultatorilor sai un produs pe masura exigentelor comunicationale ale timpului nostru, precum si o imagine completa si complexa a liderului de audienta pe piata radio: Radio Romania.

Cu peste 80 de ani de aparitie neintrerupta, Revista Radio Romania – on line ramane si in aceasta varianta la fel de prietenoasa si calda ca si varianta tiparita. In plus, aduce cititorilor sai noi facilitati de comunicare: link-uri catre posturile nationale si teritoriale ale Radio Romania, posibilitatea de a printa programul de radio in functie de interesul cititorilor si ascultatorilor si, mai mult decat atat, posibilitatea de a asculta momente de mare valoare din Fonoteca Radio, insotite de imagini si texte atent selectionate.

Mai mult decat o revista, www.revistaradio.ro este un intreg univers.


Bucuresti, 30.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *