free download 78 travel guides written by experts

Radio Romania pe urmele exploratorilor

Radio Romania Actualitati participa la expeditia Rapapapatierra 2011.

Proiectul „Pe urmele marilor calatori si exploratori romani” a demarat, pe 14 februarie, cu desfasurarea primului program: expeditia „Rapapapatierra”. O echipa de cercetatori romani a pornit, astfel, pe urmele exploratorilor Iuliu Popper, Emil Racovita si Thor Heyerdhal, intr-o calatorie ce ii va purta in Peru, Chile, Insula Pastelui, Tara de Foc, Patagonia si Argentina. In aceeasi calatorie se vor putea imbarca si ascultatorii Radio Romania Actualitati, prin transmisiunile realizate de reporterul Simona Serbanescu.

Relatari din „tarile calde”, interviuri cu membrii echipei, descoperiri – jurnalul expeditiei Rapapapatierra 2011 poate fi ascultat in fiecare dimineata in cadrul Matinalului. Si pentru ca Verba volant, scripta manent, jurnalul expeditiei poate fi citit si pe internet, pe site-ul romania-actualitati.ro, unde, povestirile zilnice sunt insotite de fotografii din locurile vizitate.

Astfel, prin intermediul radioului public, are loc o dubla „convertire”: a expeditiei in povestire si a ascultatorilor in participanti la calatorie. Lima, Insula Pastelui, Chile si Argentina, Radio Romania Actualitati isi poarta ascultatorii „precum in vis, pana la Capatul Pamantului”.

Bucuresti, 21.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *