free download 78 travel guides written by experts

Radio Romania Actualitati va invita la “Miscarea de sanatate 2010”

In zilele de 11 si 12 februarie, emisiunea “Romania Impreuna” a postului “Radio Romania Actualitati” isi provoaca ascultatorii la “Miscarea de Sanatate 2010”. Aceasta campanie anuala dedicata sportului in aer liber este un proiect exclusiv al RRA si trece din zona undelor hertziene in cea a sportului efectiv prin intermediul unui eveniment desfasurat pe partia Parc din Vatra Dornei, cu sprijinul primariei din localitate.

Campania, prima de acest fel initiata de un post de radio, urmareste sa-i indemne pe toti ascultatorii la miscare, promovand pentru inceput sporturile de iarna si tot mai atractiva zona turistica Vatra Dornei. Vor urma editii de primavara, vara si toamna, fiecare indemnand la un alt gen de sporturi iar ascultatorii vor fi invitati sa vina in mereu alte zone, contribuind astfel la dezvoltarea turismului romanesc.

“Suntem aproape de publicul nostru tanar, energic si dinamic si de aceea ne-am gandit sa-i oferim oportunitati de miscare si satisfactii pe tot parcursul anului. Ii invitam pe cat mai multi dintre ascultatori sa ni se alature in „Miscarea de sanatate 2010!”, a declarat redactorul sef al RRA, Doina Jalea.

Campania a inceput printr-un concurs desfasurat in perioada 14 decembrie 2009 – 12 februarie 2010, în emisiunea “Romania Impreuna”. In cadrul concursului, ascultatorii au castigat vouchere prin care si-au putut procura echipamente si accesorii de schi.

Cei care vor veni pe partia de la Vatra Dornei il vor intalni pe Costin Enache, unul dintre cei mai indragiti moderatori ai emisiunii, care va fi in legatura cu Viorela Panculescu, joi, si cu Dan Creta, vineri, intr-o editie speciala. Seara, Costin Enache va pregati un program muzical special pentru a anima tombola RRA, care le poate aduce aprticipantilor numeroase premii surpriza oferite de sponsorii evenimentului.

Celor pasionati de performanta, Sabsport Srl, unic importator si distribuitor al echipamentelor sportive K2 in Romania, le ofera posibilitatea sa testeze pentru prima oara in tara noastra cele mai noi modele de schiuri ale reputatei marci. Un cunoscut monitor de schi, Begidzsan Laszlo, clasat pe locul doi la faimosul concurs “Inferno freeride” de la Balea Lac de anul trecut, va face spectaculoase demonstratii de schi, iar pentru cei care indragesc snowboard-ul, Florin Iagar, si el participant la concursul de freeride de la Balea si ocupant al locului intai la freestyle jibbing 2009, va executa unele dintre trick-urile sale speciale.

Echipa RRA care coordoneaza campania este compusa din Elena Marinescu, Radu Tudor, si din producatorul emisiunii “Romania Impreuna” Anca Surian-Capros.

Sponsorii editiei de iarna a campaniei sunt Promoland, Managerii reputatiei – www.Perfect.ro, Autogadget, Sabsport, Kokoon, All4safe si Complexul hotelier Bradul-Calimani din Vatra Dornei.

Parteneri Media: Agentia nationala de presa Agerpres, ziarul Romania Libera, site-ul de stiri Hotnews, site-ul de dezvoltare personala Empower.

Bucuresti, 10.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *