free download 78 travel guides written by experts

Radio 21- Fabrica Dementa: “Romanii nu sunt pregatiti sa accepte adoptiile facute de cuplurile gay

De Dragobete, Orlando, Blaj şi Bubanu au abordat în “Fabrica Dementă” de la Radio 21 un subiect controversat în România: adopţiile realizate de către cuplurile de acelaşi sex.

“Subiectul din această dimineaţă a stârnit un val mare de mesaje şi telefoane, semn că românii au păreri hotărâte legate de această temă, fie că sunt pro sau contra”, a povestit Blaj.

“Am pornit de la premisa că multe ţări din Europa, America sau America de Sud au acordat cuplurilor gay dreptul de a adopta şi am vrut să aflăm şi părerea românilor. Spre surprinderea noastră, balanţa a fot cât de cât echilibrată, deşi a înclinat către cei care resping această idee semn că încă nu suntem pregătiţi să acceptăm această variantă. Puţini au mai învocat motivele religioase, cei mai mulţi mergând pe ideea că acei copii vor asimila comportamentul părinţilor lor şi vor deveni şi ei gay”, a explicat Orlando.

De partea celor care au militat pentru acordarea acestui drept cuplurilor de gay a fost şi sexy asistenta demenţilor, Roxana. « Aşa cum au spus şi ascultătorii noştri, gay-ii au o capacitate cel puţin la fel de mare de iubire şi asta este cel mai important lucru în a creşte un copil. Sunt foarte multe familii heterosexuale în care copii nu sunt fericiţi, sunt bătuţi sau abandonaţi. Important este ca părinţii unui copil să-l iubească şi să-l îngrijească », a declarat Roxana.

Această opinie a venit în asentimentul Dr. Cristian Andrei care şi-a afirmat convingerea că cei din cuplurile de acelaşi sex au mai multă înţelegere, răbdare şi tandreţe.

Bucuresti, 24.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *