tech week
Shadow

Queens of Händel – soprana Rodica Vică și I Ludici Ensemble

Soprana Rodica Vică revine la București pentru a susține un concert unic în România: Queens of Händel.

Acest concert face parte din ediția a VI-a a Festivalului Internațional “Vară Magică” organizat de Lanto Communication sub directoratului domnului inginer Dorin Ioniță, patronajul Primăriei Capitalei în coproducție cu ARCUB.

Rodica Vică este solist invitat al multor opere și filarmonici atât din țară cât și din străinătate fiind, de asemenea, și câștigătoarea a numeroase premii la concursuri naționale și internaționale: Premiul I la Concursul Internaţional de muzica barocă „La Stravaganza” Cluj-Napoca, Premiul II la Concursul Radiodifuziunii Române „Drumul spre celebritate”, Premiul pentru cea mai Buna Interpretare Muzicală în cadrul Trofeului „Ion Dacian” pentru Tineri Interpreţi. Odată cu debutul său internațional în 2010, aceasta devine promotoarea muzicii vocale baroce pe plan național, propunând an de an, programe repertoriale inedite și necunoscute publicului din România.

afis Queens of Handel

Miercuri, 26 iulie 2017, ora 19.30 la Ateneul Român soprana va prezenta publicului bucureștean, arii din opere händeliene, rar cântate în România precum: Alessandro, Tamerlano, Giulio Cesare, Rinaldo ș.a.

Alături de Rodica Vică se va afla pe scena Ateneului Român ansamblul I Ludici, format din cinci muzicieni tineri: Rafael Butaru – vioara 1, Iulia Smeu – vioara 2, Cătălina Filipescu – violă, Ella Bokor – violoncel și Iulian Ochescu – clavecin. Aceștia s-au afirmat deja pe scenele naționale și internaționale prin interpretări de o deosebită versatilitate și calitate muzicală.

Ținuta sopranei pentru acest eveniment deosebit a fost creata de către scenograful și designerul român stabilit la Viena, Daniel Ioan Roman.

Bilete şi abonamente disponibile în reţeaua EVENTIM.RO https://www.eventim.ro/…/vara-magica-bucure…/performance.html şi la Casa se bilete a Ateneului Român (intrarea din str. Franklin), Luni-Vineri între orele 14:00 – 19:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.