free download 78 travel guides written by experts

Puterea binelui, nou serial de calatorie la TVR 1

Din 5 iulie, în fiecare duminică, de la 14.45, TVR 1 difuzează serialul Puterea binelui: un bărbat renunţă la viaţa pe care o trăia şi călătoreşte prin lume aproape fără bani, contând pe bunătatea semenilor.

Printre noutăţile grilei de vară a TVR 1 se numără şi serialul de călătorie Puterea binelui (Kindness Diaries), o producţie Marea Britanie 2015, realizată de Leon Logothetis.

Duminica, de la ora 14.45, telespectatorii TVR 1 pot urmări, în 13 episoade, călătoriile lui Leon Logothetis prin lumea întreagă.

Un bărbat renunţă la viaţa pe care o trăia şi călătoreşte fără bani prin lume contând doar pe bunătatea străinilor. Leon descoperă şi vrea să ne convingă prin acest serial că bunătatea încă există în lume. Ca mulţumire pentru actele lor altruiste, Leon îi răsplăteşte pe toţi cei care l-au ajutat cu un dar care le va schimba viaţa. Primul episod este programat duminică, 5 iulie, de la 14.45, la TVR 1.

Autor al cărţii cu acelaşi titlu: Kindness Diaries, care a şi inspirat serialul, protagonistul Leon Logothetis şi-a început cariera în Londra, ca broker, dar, după o perioadă, a ştiut că a venit timpul să-şi urmeze lumina din interior. De fapt, a fost mai mult decât atât: devenise extrem de deprimat. A înţeles însă că trebuie să facă ceva şi să-şi schimbe modul de viaţă. Ceea ce s-a şi întâmplat: în prezent este un aventurier planetar, speaker motivaţional şi filantrop. A renunţat la imaginea lui de corporatist de succes pentru o viaţă petrecută pe drum, în călătorii.

După cum chiar el mărturisea, „rebelul din tine îţi spune că viaţa ta e a ta. Şi că orice visezi poate fi posibil. Orice. Şi că acea combustie pentru potenţialul tău ascuns stă în bunătate şi căutarea asiduă a puterii de interconectare a oamenilor. Neapărat cu zâmbetul pe buze şi cu un sprint potrivit al pasului".

Vom afla din serial cum prietenii şi familia l-au considerat nebun să-şi arunce toată viaţa în aer şi să plece în lumea largă pentru a-şi urma visul. În prima lui călătorie a traversat America – de la New York la Hollywood – cu numai 5 dolari pe zi, dar relaţionând cu lumea. Şi tot în serial vom vedea cum a fost învăţat de un homeless din Pittsburg că bogăţia nu se regăseşte în portofel, ci în inima fiecăruia. În serial, Leon ne va şi împărtăşi secretul său: ceea ce adoră să facă sunt săriturile în piscină gol-goluţ (dar să nu-i spuneţi mamei lui!)…

Bucuresti, 03.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *