metalshow

Publicis Romania si HP – ?O pereche reusita?

Promotia de vara pe care HP Romania o deruleaza in aceasta perioada (13 iunie – 9 septembrie 2005) pentru echipamentele HP Photosmart pleaca de la un concept cu totul nou, creativ suta la suta. Concept cu care agentia de publicitate Publicis Romania starneste curiozitatea cumparatorilor dar si pofta de a ravni cele mai bune imprimante, foto, multifunctionale foto si camere foto digitale din lume. Fiecare cu cadoul ei.

Promotia “O pereche reusita” are la baza un sistem Instant win – fiecare produs care participa la promotie are o pereche pe care cumparatorul o primeste drept premiu. Si care iti ofera o senzatie de de maxima satisfactie si bucurie. Vizibila in presa, radio si web, precum si prin posterele si leaflet-urile prezente in toate magazinele participante si autorizate de HP Romania, promotia isi va anunta castigatorii dupa data de 30 septembrie, data limita si pentru eventualele contestatii.

Loredana Popasav, Group Account Director – Publicis Romania explica pe ce se bazeaza conceptul HP Summer promotion: “Am preferat o abordare calda si optimista, orientata spre consumator, caruia vrem sa-I transmitem spiritul de veselie si bucurie al fotografiei digitale HP. Conceptul “o pereche reusita” deriva din aceasta stare si se regaseste  atat in “perechile” formate intre echipamentele participante la promotie si premiile oferite, cat si intre fotografia digitala HP si consumator".

Echipele care au contribuit la realizarea acestui proiect au fost: Radu Negeoscu – Director de produs, Roxana Toma – coordonator HP INteractive Center din partea HP Romania; Loredana Popasav– Group Account Director, Corina Tudor – Account Manager, Magda Stanciu – copywriter, Alex Dobrescu – Art Director, Catalin Alexandriuc – director productie de la agentia Publicis Romania, iar din partea Optimedia: Vicentiu Neacsu – Media Planner si Marius Tocu – Junior Media Planner.

HP este un furnizor de soluţii tehnologice pentru consumatorii, companiile şi instituţiile din întreaga lume. Oferta companiei acoperă infrastructură informatică, informatică pentru uz personal şi dispozitive de acces, servicii globale şi prelucrarea imaginilor şi imprimare pentru mediul de consum şi cel de afaceri. În ultimele patru trimestre venitul HP a fost de 71,8 mld.$.
Grupul Publicis ocupa locul I in Europa in industria de publicitate, la nivel mondial fiind al patrulea mare grup de comunicare din lume in SUA grupul clasandu-se pe locul III. Acesta este prezent in 229 de orase din 109 tari si are in acest moment un numar de peste 35.000 de angajati.

 

Publicis Romania este una dintre cele mai mari agentii de publicitate full-service din Romania care a fost infiintata in 1995 si detine in portofoliu clienti precum: Averea, British Airways, Domeniile Tohani, Groupe Seb, Germanos, Garnier, HP, L’Oreal, Renault, OMV, Podravka, SAB Miller, Ulker, Vel Pitar, Wienerberger, Whirlpool etc.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *