free download 78 travel guides written by experts

Provocare extrema pentru pasionatii de pescuit la Dunare

Se cauta cei mai buni pescari din barca

Dunarea este fara indoiala provocarea extrema a pescarilor din Romania. "Amazonul Europei” pastreaza in taina locuri deosebit de salbatice, iar multe dintre acestea sunt accesibile pescuitului din barca. Pescuitul sportiv pe fluviu presupune utilizarea de unelte rezistente, astfel incat sa poata face fata pestilor ce pot depasi 70 kg in cazul somnului si 25 de kg pentru crapul dunarean. In cazul in care momeala de la capatul firului este inghitita de astfel de exemplare, forta pestilor in curent poate sa puna la grea incercare conditia fizica a pescarului.

Boat Fishing Challenge – singura competitie de pescuit extrem pe Dunare din Romania

Singura competitie de pescuit extrem pe Dunare din Romania se desfasoara la Giurgiu, pe data de 14 iunie 2014. In concurs sunt asteptate 15 echipaje de pescari cu ambarcatiuni care vor incerca sa scoata din adancuri pesti de talie spectaculoasa. Evenimentul este organizat de HartaPescar.ro, site-ul care a dezvoltat o comunitate online a pasionatilor de pescuit, punand la dispozitie informatii despre locurile de interes pentru acestia.

La finalul competitiei se vor desemna cei mai buni pescari din barca, iar acestia vor primi trofee pentru cea mai mare cantitate de peste si pentru cea mai mare captura.

Valoarea premiilor atinge 2500 EUR, iar acestea sunt oferite de partenerii care s-au alaturat acestei competitii inedite: Clubul Nautic San Giorgio, Nautic Life, Constantin Sailing, TuristRomania.ro, Marina Tulcea, MimTeam, Helpic, Aventuria.ro, pensiunea Casa Cintre Salcii, pensiunea Pike Inn, Baboieru.com si ProBarca.ro, Barci in Bagaje.

Inscrierile la Boat Fishing Challenge se fac pana pe data de 06 iunie 2014, concursul fiind unul deschis tuturor pescarilor de Dunare ce detin ambarcatiuni cu motor. Detaliile evenimentului se gasesc pe site-ul organizatorilor, www.hartapescar.ro.

Prin organizarea competitiei Boat Fishing Challenge, HartaPescar.ro isi propune sa promoveze atat pescuitul pe Dunare din barca, cat si stilul "Catch & Relese" in apele salbatice din tara noastra.

Bucuresti, 02.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *