metalshow

Project Agora lanseaza “Magic” in Grecia, Romania, Ungaria si MENA

Project Agora, cel mai mare marketplace de publicitate pentru publisherii din Europa Centrală și de Est și Estul Mijlociu, pune la dispoziția celor 384 de site-uri partenere “Magic”, un format de publicitate inovativ, plasat în interiorul articolelor pentru a crea o experiență non intruzivă și captivantă cu brandurile.

Începând de astăzi, publisherii și advertiserii din Grecia și România pot experimenta primul dintr-o serie de formate de publicitate inovative dezvoltate de Project Agora, primul marketplace de programmatic advertising din CEE și MENA.

Formatul “Magic” devine vizibil doar în momentul în care cititorul ajunge la jumătatea articolului, pentru a asigura unul dintre cele mai inalte niveluri de vizibilitate din industrie și o implicare de neegalat din partea consumatorilor.

În timpul testelor desfășurate în ultimele săptămâni în Grecia, campanii pentru clienți precum Vodafone, Loteria Națională din Grecia și L’Oréal au depășit 80% rata de vizibilitate, în timp ce peste 70% dintre consumatori au vizionat întregul ad video.

O demonstrație live a formatului Magic este disponibilă aiciHYPERLINK "//projectagora.com/magic/".

După cum a promis încă de la început, Project Agora este și va continua să fie o platformă în continuă dezvoltare. Iar finalul lui 2015 vine cu vești bune atât pentru publisher, cât și pentru publicitari: Agora lansează Magic, un ad-video proprietar Tailwind.

Este cunoscut faptul ca nu exista indeajuns inventory video pe piață, acolo unde formatul pre-roll poate fi livrat. Magic depășește această limitare, livrând clipurile video în interiorul articolelor, un inventory mult mai generos.

Formatul a demonstrat deja ca este cu adevărat Magic, în urma campaniilor desfășurate în Grecia în versiunea Beta a formatului, și suntem nerăbdatori să îl vedem “la lucru” și în România.” a declarant Lucian Romașcanu, Country Manager TailWind Romania.

Magic urmează a fi lansat și pe piețele din Ungaria și MENA. Pentru a fi la curent cu acțiunile Tailwind, va rugăm să vizitați aceastăHYPERLINK "//tailwindemea.net/trending/" HYPERLINK "//tailwindemea.net/trending/"pagină.

Despre TailWind

TailWind, companie membru a TDG, stimulează publisherii și advertiserii să reducă din complexitatea universului digital și să își propulseze businessul prin soluții de advertising tehnologic, automatizat și bazate pe date.

TailWind prezintă și operează Project Agora, o rețea de marketplace-uri a publisherilor de advertising programatic în CEE, Sud-Estul Europei și MENA.

TailWind mai este și partenerul Appnexus’ în peste 30 de țări în CEE & MEA, și partenerul Sizmek în CEE.

Pentru mai multe informații: ProjectAgoraRO@tailwindemea.net.

Bucuresti, 27.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *