Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Proiectul Via Sport se prelungeste

Cei peste 40.000 participanti prezenti pe Via Sport in perioada 16 iulie – 8 august, au transformat Bulevardul Kiseleff in cea mai mare arena de sport in aer liber din capitala. Eventness si Primaria Municipiului Bucuresti anunta prelungirea proiectului cu inca doua saptamani ca urmare a dorintei exprimate de bucuresteni.

Peste 40.000 de bucuresteni de toate varstele au optat pentru relaxare si activitate sportiva pe Kiseleff in cadrul proiectului Via Sport. La fiecare sfarsit de saptamana, incepand de vineri, la orele 22.00 pana duminica la orele 14.00, acestia au avut acces liber la tenis de masa si de picior, fusbal, badminton, baschet si au avut posibilitatea de a se plimba cu bicicletele puse la dispozitie de Cicloteque.

Pe parcursul celor patru weekend-uri organizatorii au adus imbunatatiri succesive proiectului, venind astfel in intampinarea opiniilor participantilor. Acestia s-au bucurat de o serie de surprize printre care concursuri cu premii si prezenta unor nume sonore ale sportului romanesc.

Pe Via Sport s-au intrecut, in partide amicale, Monica Rosu si Silvia Stroescu, gimnaste medaliate cu aur in 2004 la Jocurile Olimpice de la Atena, Florin Prunea – Manager sportiv la clubul Dinamo Bucuresti, Vasile Avram – presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ionel Ganea – antrenor secund la Dinamo Bucuresti si echipa de baschet Steaua Turabo.

La finele celor patru saptamani, participantii s-au declarat incantati de aceasta initiativa si au afirmat ca isi doresc ca Via Sport sa ramana deschisa in continuare. Astfel, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, organizatorii vor extinde durata activitatii pe Via Sport si in weekend-urile 13-15 august si 20-22 august. Toti cei care iubesc sportul vor avea posibilitatea de a se bucura in continuare de miscare in aer liber intr-o locatie centrala.

“Faptul ca Via Sport este un proiect de succes am tot spus. Numarul foarte mare de participanti, precum si lipsa oricarui incident confirma acest lucru. Ce m-a surprins insa foarte tare a fost reactia celor prezenti, atitudinea lor fata de acest eveniment. Dupa cum stiti cu totii, Via Sport trebuia sa fie implementat timp de 4 weekenduri. In momentul in care am observat ca majoritatea celor prezenti ne solicita sa continuam acest proiect, am hotarat sa facem demersurile necesare. Si sunt foarte fericit sa va pot transmite ca Via Sport va continua, pentru inca doua weekenduri, iar in acest context tin sa multumesc din nou Primariei Municipiului Bucuresti, pentru intelegerea si deschiderea de care a dat dovada.

Insa nu m-as opri cu multumirile aici. Va spun foarte sincer ca “autorul moral” al prelungirii evenimentului sunt cei peste 40 000 oameni prezenti pe Via Sport pana acum, de aceea catre ei se duc multumirile noastre.” a declarat Dan Serbulea – Managing Partner Eventness.

Initiat si implementat de agentia Eventness in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, Via Sport isi propune sa devina o alternativa de divertisment pentru bucurestenii care nu parasesc capitala la sfarsit de saptamana.

Bucuresti, 09.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *