metalshow

Programul MOL de sprijinire a talentelor sportive

Trei săptămâni pentru depunerea aplicaţiilor

Au rămas mai puţin de trei săptămâni pentru a trimite aplicaţiile pentru programul POT AJUTA? – PROGRAMUL MOL DE PROMOVARE A TALENTELOR lansat pe 19 septembrie de MOL România, alături de mari sportivi români – Leonard Doroftei, Violeta Beclea-Szekely, Simona Amânar, Camelia Potec şi Emanuel Gyenes. Data limită la care se pot primi dosarele de participare este 20 octombrie 2006, data poştei.

Programul are ca scop sprijinirea copiilor cu aptitudini sportive deosebite, dar care se confruntă cu lipsa resurselor pentru a-şi dovedi talentul. În program se pot înscrie elevi şi echipe de elevi cu vârsta cuprinsă între 8 şi 18 ani, de la şcoli generale, licee şi Cluburi Sportive Şcolare din România, care au obţinut rezultate foarte bune la concursuri sportive naţionale şi internaţionale şi care au nevoie de sprijin material pentru dezvoltarea profesională şi continuarea carierei sportive.

Dosarele copiilor vor fi evaluate de juriul de specialitate format din personalităţile lumii sportive: Leonard Doroftei, Violeta Beclea-Szekely, Simona Amânar, Camelia Potec şi Emanuel Gyenes.

“Aşteptăm cu interes dosarele copiilor şi avem convingerea că ajutorul nostru material va ajunge exact acolo unde este nevoie”, a declarat Zsolt Szalay, CEO MOL România.
În urma selectării, copiii vor beneficia de sprijin pentru acoperirea costurilor de transport către locaţia gazdă a unei competiţii naţionale sau internaţionale importante, sau de sprijin pentru achiziţionarea echipamentului sportiv de care au nevoie. Mai multe amănunte despre programul MOL “POT AJUTA?”, precum şi documentele de înscriere la concurs se gasesc pe site-ul www.molromania.ro sau apelând numărul verde al programului, 0800 800 662, în zilele lucrătoare, între orele 9-16. Dosarele de participare trebuie trimise la CP 1144, deschisă la Oficiul Poştal 1 Cluj Napoca, într-un singur exemplar.

Rezultatele programului vor fi anunţate pe data de 5 decembrie 2006 şi vor fi publicate pe site-ul www.molromania.ro cel târziu la data de 10 decembrie.

Bucuresti, 5.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *