metalshow

PSST! V2.0 la Internetics 2006

PSST!-lifestyle subculture (www.psst.ro), website bilingv de secrete şi ponturi, lansează V2.0 şi se înscrie la Internetics 2006.  Noua versiune etalează grafică şi layout noi, introduce două categorii („oameni” şi „cool internet”), facilitează interacţiunea membrilor şi nu mai necesită înscriere pentru vizualizarea articolelor.  

Psst! este un site de secrete şi ponturi care te ţin înaintea mulţimii. "Psst!" trimite gratuit ştiri, acoperind un spectru larg, de la cele mai sexoase perechi de jeanşi afişati la Fratelli până la vernisajele artistilor plastici, de la ceaiurile aromate din Cărtureşti până la secretele profesioniştilor în materie de machiaj şi la culisele BCR Open Romania. Iar tu vei fi mereu cu un pas înaintea tuturor, vei şti cele mai haioase locuri unde să îţi duci noua cucerire, vei avea o prăvălie draguţă unde să o duci pe mama când vine în vizită şi câte şi mai câte. Ştiinţa înseamnă putere, prietene. Este ca şi cum te-ar trage de mânecă cel mai ştie-tot şi imprevizibil prieten al tău. Noi vom fi consilierul tău în amor, viaţă socială sau chiar job. Îţi dai seama cum o vei impresiona pe şefa dacă îi dai un pont cu privire la locul unde se pot repara pantofii Manolo?

Ce vă aduce noua versiune a site-ului?

Un nou layout, grafică nouă, mai multă prietenie, mai multă libertate de expresie.  În plus, ne-am mai gândit să dedicăm o rubrică oamenilor din viaţa noastră, şi încă una internetului, una dintre dependenţele omului de secol XXI.  Ne vom lărgi aria de acoperire şi adresabilitatea; vrem ca psst-urile noastre să ajungă la urechile tuturor, nu numai ale membrilor Psst!, aşa că articolele integrale vor putea fi citite de toată lumea şi nu vor mai necesita înscriere. Şi, pentru că ne aflăm în era blogurilor, am creat un hibrid prin intermediul căruia membrii vor putea comenta şi da note articolelor. Am pus şi o secţiune de reclamă.
Da, suntem siguri că Psst! este cel mai cool loc de întâlnire pentru minţile deschise şi cosmopolite. Atât de siguri încât ne-am înscris la concursul Internetics de anul acesta (//www.internetics.ro/index.php?page=competitii), unde ştim că vom rupe gura-targului.

Cine sunt Psst!-iştii? Suntem noi şi oricare dintre voi, suntem puţin mai vioi decât figurinele din paginile Psst!, purtăm lentile roz ca să vedem ce-i mai frumos, suntem mereu pregătiţi să auzim, să atingem, să gustăm, să vedem, să descoperim următorul cel mai tare “ceva”. Iar din aceasta frământare se nasc Psst!-uri.

Dintre noi fac parte: Madeleine Florescu, Sever Voinescu, Nomi Nana, Adrian Georgescu, Costin Stoica, Matei Stoicovici, Liviu Irinescu, Lola Gusman, Mariela Neagu, Oana Ioniţă, Andreea Groenendijk şi câţiva alţii care au dorit să rămană anonimi.

Dacă ar fi să facem o călătorie în timp, în lumea Psst!, ţi-am aminti că ne-am lansat pe 21 octombrie 2004 în română, iar 5 luni mai târziu a luat fiinţă versiunea în engleză, astfel împrietenindu-ne şi cu expaţii şi turiştii.  Cei care ne-au cunoscut, ne-au plăcut. Ţi se pare că ne umflăm prea mult în pene ? Înseamnă că nu ai văzut noul site.  Dacă cel vechi îţi placea, pe cel nou îl vei iubi.

www.psst.ro
Noua versiune:
·    Web design&development : Bogdan Vigaru
·    Graphic designer: Lucian Marin
·    Artwork: Adnan Vasile
·    Web communication: Liviu Irinescu, www.neomedia.ro

Bucuresti, 5.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *