free download 78 travel guides written by experts

Program de car sharing cu BMW i3 lansat pentru un asamblu rezdienţial din Statele Unite lansat de BMW Group ReachNow

Program pilot pentru clădirea Solaire din New York, primul zgârie-nori rezidenţial din US cu certificare LEED Platinum. ● Acces exclusiv la automobilele electrice BMW i3.

Bucureşti/New York. Oficialităţi, organizaţii de mediu, rezidenţi şi pasionaţi auto s-au reunit la Solaire în Battery Park City pentru lansarea ReachNow, serviciul premium de car sharing al BMW Group. Albanese Organization este primul dezvoltator imobiliar din America de Nord care oferă serviciul ReachNow ca o facilitate exclusivă pentru rezidenţii săi. Solaire este un ansamblu rezidenţial de 27 de etaje, localizat la 20 River Terrace, dezvoltat de Albanese Organization şi Northwestern Mutual. Clădirea pentru închiriere a fost primul zgârie-nori rezidenţial din America ce a obţinut certificare LEED Gold la finalizarea sa din 2003 şi acum este certificată LEED Platinum.

Evenimentul, ce a durat două ore, a prezentat flota de automobile electrice BMW i3 şi BMW Seria 3 care sunt disponibile acum pentru cei 700 de rezidenţi prin intermediul aplicaţiei ReachNow. Principalii acţionari ai parteneriatului – inclusiv Russell Matthews, director şi vicepreşedinte executiv al Albanese Organization, şi Steve Banfield, director executiv al ReachNow – au făcut declaraţii în cadrul ceremoniei de lansare. Shari Hyman, preşedinte şi director administrativ al Battery Park City, şi Keith Kerman, director de flotă al municipalităţii New York şi comisar adjunct al Serviciilor Administrative Urbane ale departamentului NYC, au vorbit şi ei despre parteneriat şi şi-au declarat susţinerea.

“Albanese Organization este dedicată oferirii unui stil de viaţă high-end sănătos locuitorilor din proprietăţile sale din New York. Programul ReachNow oferă o facilitate suplimentară rezidenţilor Solaire care promovează viaţa ecologică şi accentuează un stil de viaţă luxos”, a declarat Russell Albanese, preşedinte al Albanese Organization. “În calitate de primul dezvoltator ce devine partener al ReachNow, avem posibilitatea de a continua rolul de pionier al vieţii ecologice prin faptul că permitem rezidenţilor să fie sustenabili în călătoriile lor cotidiene în afara reşedinţelor prietenoase cu mediul. Speranţa noastră este că acest parteneriat va inspira şi alţi dezvoltatori să ofere serviciul şi automobilele electrice ReachNow la proprietăţile lor pentru a contribui la transformarea vieţii urbane, în special în New York City, într-una mai sustenabilă.”

“Prin adăugarea ReachNow la Solaire, ne extindem încă o dată angajamentul de a oferi soluţii premium de mobilitate urbană pentru toţi conducătorii. Rezidenţii Solaire obţin acces exclusiv la flota dedicată de automobile electrice BMW i3 şi modele BMW Seria 3 oentru un nivel inegalabil de confort”, a spus Steve Banfield, director executiv al ReachNow. “Parteneriatul nostru cu Albanese Organization este foarte potrivit pentru că vorbim de o companie care susţine beneficiile unui stil de viaţă sustenabil. Lansarea de la Solaire aduce prima clădire rezidenţială din America de Nord care oferă serviciul de car sharing cu automobile electrice al ReachNow ca o facilitate ecologică exclusivă.”

Prin programul ReachNow, rezidenţii au acces non-stop la o flotă exclusivă de automobile BMW, ceea ce face ca utilizarea maşinii să fie convenabilă în orice moment, indiferent că este vorba de o călătorie scurtă în oraş sau o plimbare de week-end. Serviciul este disponibil pentru rezidenţii Solaire, o clădire rezidenţială cu certificare LEED Platinum din Battery Park City, care a fost dezvoltată de Albanese Organization.

Pe parcursul anului 2017, BMW Group are intenţia de a extinde programul ReachNow către complexele rezidenţiale şi de afaceri din SUA.

Despre ReachNow

ReachNow este cel mai nou serviciu de mobilitate din portofoliul BMW Group. Pe lângă serviciul tradiţional de car sharing bazat pe principiul free-floating, serviciul oferă şi serviciile “ride hailing” cu şofer, livrare prin valet, închirieri pe termen scurt şi lung şi car sharing între persoane pentru proprietarii MINI. De la sediul său situat în Seattle (statul Washington), ReachNow deserveşte, în prezent, peste 35.000 de membri din Seattle, Portland (Oregon) şi Brooklyn (New York), alte oraşe nord-americane urmând a fi adăugate în 2017. Clienţii pot deveni membri prin descărcarea aplicaţiei ReachNow pentru iPhone din App Store şi pentru Android din Google Play. Mai multe informaţii pot fi găsite la www.reachnow.com.

Despre Albanese Organization

Albanese Organization este o companie imobiliară full-service, cu capital privat, care a dezvoltat peste 470.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale şi rezidenţiale în NYC şi Long Island. Având ca obiectiv dezvoltarea de proprietăţi sustenabile, de calitate, cu merit arhitectural, Albanese a încheiat construcţia Solaire în 2003, obţinând primul certificat LEED Gold pentru un turn rezidenţial din SUA; acum, proprietatea are certificare LEED Platinum pentru clădiri existente. Prin continuarea dezvoltării de proiecte ce modelează industria cu accent pe ecologie, Albanese a încheiat, în 2006, construcţia la Verdesian, primul turn rezidenţial LEED Platinum din SUA, şi a deschis Visionaire în 2009, care a fost primul complex de clădiri LEED din America. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.albaneseorg.com.

Despre Northwestern Mutual Real Estate

Northwestern Mutual Real Estate este unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din SUA, cu investiţii în ipoteci comerciale şi investiţii de capital în toate tipurile de proprietăţi majore, inclusiv apartamente, birouri, retail şi industrial. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi https://realestate.northwesternmutual.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *