celula de arta octombrie

ProfiArt ajunge la 6 magazine după deschiderea noului magazin în Afi Cotroceni

ProfiArt, companie românească, a deschis la finalul lunii mai al șaselea magazin din portofoliu și devine astfel cel mai mare lanț de magazine de artă și hobby din București. Magazinul ProfiArt AFI Cotroceni este localizat la etajul centrului comercial și dispune de o suprafață de 167 de metri pătrați.

“Cu toate dificultățile aduse de perioada de pandemie din care sperăm cu toții să ieșim cât de curând, am continuat extinderea la nivelul Capitalei cu un magazin în cel mai mare mall din România. ProfiArt AFI Cotroceni este un magazin în care orice persoană pasionată de frumos va găsi tot ce îi este necesar pentru un nou proiect de artă sau hobby” declară Rebecca Valea, co-fondator ProfiArt.

ProfiArt AFI Cotroceni
ProfiArt AFI Cotroceni

Despre magazinul Profiart AFI Cotroceni

Magazinul ProfiArt AFI Cotroceni adună la raft produse din cele mai populare categorii de tehnici artistice: caligrafie, grafică, desen, pictură în acuarela, acrilic și ulei, pouring sau de hobby: pictura pe numere, decorul textilelor, pictura pe sticlă sau porțelan, o selecție de produse pentru dezvoltarea creativității copiilor dar și instrumente de scris de lux.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *