free download 78 travel guides written by experts

ProfiArt a deschis un magazin de artă și hobby în ParkLake Shopping Center

ProfiArt a inaugurat un nou magazin de materiale de artă și hobby în București, în ParkLake Shopping Center.

Cel de-al patrulea magazin ProfiArt din București este situat la primul etaj al mall-ului și adună la raft produse din categoriile fine arts, grafică și hobby.

interior magazin ProfiArt ParkLake

ProfiArt, o companie cu capital românesc 100 % aniversează anul acesta 20 de ani de existență pe piața de materiale pentru artă și hobby iar evoluția sa o poziționează printre liderii pieței.

“Am început business-ul din dorința de a sprijini artiștii cu materiale de artă de calitate iar astăzi mă bucur să văd că numărul românilor care vor să își exprime creativitatea prin proiecte de artă sau hobby este în creștere. Suntem alături de ei cu cea mai mare diversitate de materiale de artă de pe piață, materiale potrivite tuturor tehnicilor de pictură, grafică sau hobby”, declară Rebecca Valea, unul din fondatorii ProfiArt.

Programul magazinului

Orarul de funcționare a magazinului este de luni până duminică, între 10:00 și 21:00.
Pasionații de hobby și artiștii amatori sau profesioniști au la dispoziție în noul magazin ProfiArt materialele necesare pentru a explora pictura (acrilic, ulei, acuarelă), caligrafia, pictura pe textil, sticlă, ceramică, lemn și multe altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *