free download 78 travel guides written by experts

PROFI va avea un nou director financiar

Noul director financiar al lantului de retail PROFI Rom Food va fi, cu incepere de la 7 mai, Dumitru Dragomir, specialist roman cu bogata experienta in domeniul FMCG. El il inlocuieste in aceasta functie pe Carel Bruseker, olandezul care a administrat finantele PROFI incepand cu 2009, cand compania a fost preluata in proportie de 100% de Enterprise Investors.

“Ii urez lui Dumitru Dragomir bun venit in echipa PROFI, considerand ca prin sosirea sa aceasta devine si mai valoroasa; totodata, ii multumesc lui Carel Bruseker pentru sustinerea oferita pe timpul celor doi ani petrecuti in companie, cand a adus o contributie semnificativa la indeplinirea ambitioaselor noastre planuri”, a declarat Directorul general PROFI, Pawel Musial. “Ii doresc multe satisfactii si realizari in urmatoarea etapa a carierei, si posibilitatea de a ne reintalni in cadrul altor proiecte ale noastre.”

Inainte de a se alatura companiei PROFI, Dumitru Dragomir a detinut functii de supervizare in departamentul financiar de la Ursus SA, apoi a fost Director financiar in cadrul companiei petroliere multinationale Mol Romania, Director financiar la Artima – lantul multinational de retail, si apoi Director financiar si Director general adjunct la Albalact – unul din principalii producatori de produse lactate.

“M-am hotarat sa ma alatur celor de la PROFI deoarece cred in planurile lor ambitioase si cred in retail, in general”, a declarat Dumitru Dragomir. “Iar cel mai mult m-au convins sa accept provocarea PROFI tocmai flexibilitatea, dinamismul si marele potential de crestere al acestui lant de magazine.”

Bucuresti, 01.05.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *