free download 78 travel guides written by experts

Prodanca & Reghe: fascinati de Romania

În primul episod al noului sezon “Prodanca & Reghe: fascinaţi de România”, difuzat mâine, de la ora 20.00, de Euforia TV, Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan dau bolizii de sute de mii de euro pe o plimbare cu doi cai putere

“Fascinaţi de România” este numele celui de-al VI-lea sezon al reality show-ului “Prodanca & Reghe”, producţie ce va fi difuzată începând de mâine, 11 octombrie, de la ora 20.00, la Euforia TV. Anamaria, Laurenţiu, alături de Bebeto, dar şi de o mulţime de prieteni, vor colinda România în lung şi-n lat, în căutare de cele mai frumoase locuri.

Primul popas al călătoriei l-au făcut în judeţul Suceava, în satul Mălin, acolo unde locuitorii au încercat să le facă şederea cât mai plăcută. Anamaria a vizitat casa memorială Nicolae Labiş, dar şi mănăstirea Slatina, locurile impresionând-o până la lacrimi. Însă cel mai aşteptat moment al deplasării a fost imensul foc de tabără din vârful unui deal. Iniţial, impresara a fost încântată de idee, dar când a auzit că trebuie să meargă pe jos până acolo, situaţia s-a schimbat: “Să fac plimbări din astea, să urc, nu-s pentru mine, că-s puturoasă. Mai bine mă plimbi cu căruţa, şi-n roabă merg, dar nu mă pune să merg pe jos”, spune ea.

Respectându-i dorinţa, gazdele i-au pregătit o căruţă trasă de doi cai superbi, în care, pe lânga Ana şi Laurenţiu, s-au mai urcat şi toti prietenii lor: “asta cu căruţa o să fie o aventură pentru că eu abia acum am văzut cam cât de abrupt este drumul până la focul de tabără şi mă doare rău sufletul de cai”, adaugă Anamaria. Şi cum de ce ţi-e frică nu scapi, căruţa a fost la un pas să se răstoarne: “dacă s-ar fi întâmplat asta, mama îi omora pe toţi”, a completat şi simpaticul Bebeto. Antrenorul însă s-a reorientat din mers şi şi-a continuat călătoria într-o maşină 4X4, “tradiţia, tradiţie, dar eşti mai ok cu jeepul”, a concluzionat el.

Cu ce alt mijloc de transport şi-a continuat Anamaria Prodan drumul până în vârful dealului, dar şi ce surpriză o aşteapta acolo, telespectatorii vor afla mâine, de la ora 20.00, la Euforia TV, în “Prodanca & Reghe: fascinaţi de România”.

Bucuresti, 10.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *