free download 78 travel guides written by experts

Probele de foc ale editiei cu numarul 9 au clasat MasterChef in topul audientelor

Cea de-a noua ediție MasterChef a debutat cu emoție și noi provocări pentru concurenții care au rămas în competiție.

Răzvan Fodor a bătut la ușa unei doamne și a ales din frigiderul acesteia ingredientele pe care concurenții au fost nevoiți să le folosească în proba “Cutia misterelor”.

Proba s-a dovedit a fi una destul de complicată, iar cei rămași în concurs au improvizat și s-au bazat pe faptul că ideile le vin gătind.

În intervalul de difuzare 20:31 – 22.30, românii au fost cu ochii pe PRO TV, iar în minutul de maximă audienţă, de la 20:55 spectacolul MasterChef a fost urmărit de peste 2.200.000 de români.

Ediția de luni a înregistrat 9.8 puncte de rating și 23.1% share în intervalul de difuzare, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Următorul post clasat a obținut rezultate de aproape două ori mai mici: 5.2 puncte de rating și 12.2% share pe această categorie.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 7.7 puncte de rating și 15.2% share. Postul clasat pe locul doi a înregistrat o audiență medie de 7.1 puncte de rating și 13.9 % share. Emisiunea culinară difuzată pe același interval orar de o altă televiziune a obținut 4.5 puncte de rating și 8.8% share, ocupând a treia poziție în clasament.

La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată pe primul loc cu o audiență medie de 8.4 puncte de rating și 16.4% share, în timp ce locul secund a obținut 7.1 puncte de rating și 13.7% share. Emisiunea culinară difuzată pe un post competitor a obținut 3.7 puncte de rating și 7.3% share, situându-se pe locul trei în clasament.

În emisiunea de luni seară, Odette a dovedit că are talent culinar și imaginație și astfel a reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați, obținând imunitate pentru următoarea probă. Ea nu a gătit, însă a pregătit împreună cu chefii sarcinile pe care colegii ei au trebuit să le îndeplinească. Moza, Petrică, Elena, Iuliana, Coco și Tavi au intrat la testul sub presiune unde au fost nevoiți să ghicească cât mai multe ingrediente ale unei supe. Tavi și Coco au reușit să recunoască cele mai multe ingrediente, așa că au fost salvați, însă ceilalți concurenți au intrat la un ultim test, care în final a trimis-o acasă pe Moza.

Ediția de marți seară va debuta cu proba cutia misterelor. Ingredientul aflat în cutie îi surprinde pe toți concurenții – a fost descoperit acum mii de ani, are minerale, vitamine și antioxidanți iar unii consideră că este un aliment miraculos. Acest ingredient îi pune în dificultate pe mulți dintre concurenți, însă unul singur îi va impresiona pe chefi prin ideea sa creativă, dar și prin gustul delicat al preparatului.

A doua probă îi va aduce pe concurenți mai aproape de conceptul de bucătărie de top. Ei au nevoie de eleganță, rafinament și precizie pentru a crea un preparat potrivit pentru meniul unui restaurant exclusivist. Dar chefii le-au pregătit o surpriză ce îi va face să își schimbe planul inițial. Acesta va fi un nou test încheiat de unii concurenți în lacrimi.

Testul sub presiune va încheia ediția de astăzi pune la încercare abilitățile concurenților cu un preparat aparent simplu, însă ce se dovedește a fi dificil, aducând o nouă eliminare din cursa pentru titlul de MasterChef.

Prinde gustul competiției la PRO TV și descoperă cum se vor descurca concurenții în fiecare luni și marți, de la 20:30!

Bucuresti, 21.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *